Cele mai bune 5 aplicații pentru descărcarea torrentelor pentru Android: μTorrent, BitTorrent

Imagine de la Cele mai bune 5 aplicații pentru descărcarea torrentelor pentru Android: μTorrent, BitTorrent

În ciuda reputației lor, există o mulțime de motive pentru care să folosești aplicațiile pentru torrente. Printre aceste motive se numără partajrea de fișiere și multe altele. Unii artiști chiar îți distribuie muzica prin torrente deoarece pot avea acces la mai mulți oameni.

Din fericire există o mulțime de aplicații de acest gen în lumea smartphone-urilor! Dacă cauți o astfel de aplicație, aici îți vom prezenta cele mai bune dintre acestea!

  1. µTorrent® - Torrent Downloader

    µTorrent® – Torrent Downloader

    Utilitarul μTorrent® Beta este un client de torrent, care este capabil de a căuta și de a descărca direct pe dispozitivul Android. Căutare în sistem, descărcare de torrente, așadar doar prin Wi-Fi, media player, abonament RSS, gestionare de fișiere descărcate, etc.

  2. Flud - Descarca Torrente

    Flud – Descarca Torrente

    Flud este un client BitTorrent simplu și eficient pentru Android. Poți partaja fișiere cu ușurință de pe telefon sau tabletă, fără limite de viteză, cu posibilitatea de a prioritiza anumite fișiere și de a muta fișierele în timpul descărcării.

  3. FrostWire - Downloader/Player

    FrostWire – Downloader/Player

    FrostWire este un client reimaginat pentru torrente, creat pentru cei care utilizează acest tip de aplicație zi de zi, cu descărcări rapide pentru a mulțumii și cei mai pretențioși utilizatori. De asemenea poți reda fișierele în timp ce le descarci.

  4. BitTorrent®- Torrent Downloads

    BitTorrent®- Torrent Downloads

    BitTorrent® este un program pentru descărcarea de torrente și link-uri magnetice pe telefon, astfel încât utilizatorul poate descărca toate tipurile de fișiere, de la muzică, la video, la software, la cărți sau filme. Aplicația are și o funcție pentru a economisi consumul de date.

  5. tTorrent - ad free

    tTorrent – ad free

    Cu tTorrent poți descărca fișiere mari precum filme, albume de muzică, programe de software, fișiere MP3 și alte fișiere media pe telefon sau tabletă. Pentru a funcționa la capacitatea maximă este nevoie de o conexiune rapidă la internet.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android
Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android

Capacitatea de a accesa și controla un computer de la distanță folosind un dispozitiv Android nu este doar o comoditate, ci o necesitate pentru mulți profesioniști și utilizatori obișnuiți. Fie că este vorba de asistență tehnică, accesarea fișierelor de la birou de pe dispozi…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…