Cum să ascunzi în siguranță fișierele, pozele și aplicațiile pe Android

Imagine de la Cum să ascunzi în siguranță fișierele, pozele și aplicațiile pe Android

Dacă îți faci griji de fiecare dată când cineva îți ține telefonul în mână și realizezi că ai fișiere, mesaje, imagini sau alte lucruri personale pe dispozitiv, atunci ai nevoie de o metodă prin care să ascunzi aceste date de ochii curioși.

Oricare ar fi situația, astăzi îți vom spune cum poți ascunde aceste fișiere și ce aplicații poți folosi pentru a le securiza.

  1. AppLock - amprentă digitală

    AppLock – amprentă digitală

    Alege să îți ascunzi aplicațiile cu AppLock. După ce instalezi aplicația, trebuie doar să dai scroll în jos pentru a alege din lista de aplicații instalate și selecta cele pe care vrei să le protejezi. De fiecare dată când vei deschide aplicația, va trebui să introduci parola sau amprenta.

  2. Nova Launcher Prime

    Nova Launcher Prime

    Prime Nova Launcher este un instrument de personalizare care îţi permite să modifici interfaţa dispozitivului tău mobil cu pictograme originale şi widgeturi. Aceasta îţi permite să ascunzi aplicaţiile, include animaţii 3D şi alerte către utilizator despre emailuri, mesaje şi apelurile pierdute.

  3. Hide pictures - KeepSafe Vault

    Hide pictures – KeepSafe Vault

    KeepSafe Vault este o aplicaţie multimedia care permite utilizatorului să ascundă imaginile şi înregistrările video din galeria de pe telefonul mobil. Ai posibilitatea să ascunzi fotografii şi videoclipuri, să creezi o galerie şi o parolă pentru a debloca galeria.

  4. Hide Pictures - Hide it Pro

    Hide Pictures – Hide it Pro

    Ascunde fotografiile, videoclipurile, mesajele, apelurile și multe alte fișiere cu ajutorul acestei aplicații! Ascunde fișierele din galerie și accesează-le cu ajutorul unui cod PIN. Acum poți lasă telefonul în mâna altor oameni fără nici o grijă.

  5. AppLock

    AppLock

    AppLock este un instrument util de căutare a datelor şi de accesare a aplicaţiilor şi setărilor de pe dispozitivul tău mobil.  Poţi bloca, în mod automat, accesul la fişiere, fotografii, aplicaţii, Play Store, email, reţele de socializare, şi, de asemenea, poţi ascunde pictograma aplicaţiei.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android
Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android

Capacitatea de a accesa și controla un computer de la distanță folosind un dispozitiv Android nu este doar o comoditate, ci o necesitate pentru mulți profesioniști și utilizatori obișnuiți. Fie că este vorba de asistență tehnică, accesarea fișierelor de la birou de pe dispozi…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…