Cum să vorbești cu oameni noi pe WhatsApp

Imagine de la Cum să vorbești cu oameni noi pe WhatsApp

WhatsApp devine un canal de comunicare folosit la scară largă de profesioniști și companii. Singurul dezavantaj constă în faptul că, pentru a avea o conversație cu o persoană necunoscută, trebuie să o adaugi în lista de contacte pentru a apărea în lista de utilizatorii ai aplicației.

Următoarele aplicații te vor ajuta să găsești persoane noi cu care poți conversa pe WhatsApp, pentru a-ți face noi prietenii prin intermediul dispozitivului mobil.

  1. Friend Search For WhatsApp

    Friend Search For WhatsApp

    Friend Search te va ajuta să îți găsești noi prieteni pe WhatsApp. În cadrul acestei aplicații numerele sunt verificate, poți face căutari în funcție de codul țării și are opțiunea de a-ți elimina numărul dacă nu dorești să îl împărtășești cu alți utilizatori.

  2. Friend Search for WhatsApp

    Friend Search for WhatsApp

    Această aplicație va genera conversații aleatorii pe WhatsApp în mod rapid și ușor, pentru a putea cunoște oameni noi. Aplicația are un design modern, este rapidă și poți alege să ștergi contactele generate de aplicație.

  3. Send, Schedule & Translate - No Contacts Saving

    Send, Schedule & Translate – No Contacts Saving

    Această aplicație îți permite să traduci, să trimiți, să programezi și să ștergi mesajele de pe WhatsApp. Poți traduce în peste 60 de limbi și poți adăuga numere din jurnalul de apeluri, poți descărca poveștile WhatsApp și multe altele.

  4. WhatsFriend for Whatsapp

    WhatsFriend for Whatsapp

    WhatsFriends este o aplicație creată pentru a găsi din ce în ce mai mulți prietenii și pentru a te distra și mai mult pe WhatsApp messenger. Crează un profil, dă like sau dislike la alți utilizatori și te vei conecta cu o persoană atunci vă placeți reciproc.

  5. Groups For Whatsapp

    Groups For Whatsapp

    Găsește-ți prietenii noi folosind Groups for Whatsapp. Dă o privire peste lista de categorii, care conține de la grupuri pentru sporturi, la artă, la tehnologie până la jocuri, pentru a găsi utilizatori cu aceleași interese ca și tine.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android
Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android

Capacitatea de a accesa și controla un computer de la distanță folosind un dispozitiv Android nu este doar o comoditate, ci o necesitate pentru mulți profesioniști și utilizatori obișnuiți. Fie că este vorba de asistență tehnică, accesarea fișierelor de la birou de pe dispozi…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…