An nou fericit!: Cele mai bune teme pentru a spune adio 2017

Imagine de la An nou fericit!: Cele mai bune teme pentru a spune adio 2017

Ne aflăm la finalul anului 2017, un an plin, cu multe realizări și amintiri. Sperăm că ai avut un an minunat și aștepti cu nerăbdare să vezi ce ți-a pregătit 2018!

Alege să îți personalizezi dispozitivul Android în prag de anul nou cu teme create special pentru această ocazie!

  1. Happy New Year 2017 Greetings

    Happy New Year 2017 Greetings

    Surprinde-ți prietenii și familia cu unicele e-carduri care sărbătoresc Anul Nou! Acesta oferă o gamă largă de imagini și fraze pentru a crea felicitări virtuale, configura imaginile cu fundalul și partajarea lor cu prietenii. 

  2. Happy New Year Launcher Theme

    Happy New Year Launcher Theme

    O temă pentru GO Launcher EX care îți permite să personalizezi icoanele, imaginile de fundal, folderele și interfeța Android cu ocazia anul nou. Descarcă acum și vei obține o transformare completă.

  3. 2017 Tema Feliz Año Nuevo

    2017 Tema Feliz Año Nuevo

    Cu această temă, vei obține teme frumoase pentru noul an, pentru blocarea ecranului Android, icoane pentru aplicații pentru a-ți face telefonul unic și imagini de fundal dinamice cu previziuni meteo.

  4. New Year fireworks

    New Year fireworks

    New Year Firework este un wallpaper animat, unde poţi avea diverse focuri de artificii pe ecranul Android, ca celebrare a anului 2018. Aplicația îţi permite să alegi culori diferite pentru focurile de artificii.

  5. FREE-GO SMS NEW YEAR EVE THEME

    FREE-GO SMS NEW YEAR EVE THEME

    O nouă temă pentru tastatura ta Android, perfectă pentru anul nou. Pentru a folosi aplicația trebuie să ai instalat GO SMS Pro, iar după descărcarea temei trebuie doar să o selectezi.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android
Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android

Capacitatea de a accesa și controla un computer de la distanță folosind un dispozitiv Android nu este doar o comoditate, ci o necesitate pentru mulți profesioniști și utilizatori obișnuiți. Fie că este vorba de asistență tehnică, accesarea fișierelor de la birou de pe dispozi…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…