Cele mai bune 5 aplicații de Crăciun care te vor ajuta de sărbători!

Imagine de la Cele mai bune 5 aplicații de Crăciun care te vor ajuta de sărbători!

Este oficial sezonul de Crăciun! Asta înseamnă decorațiuni, celebrări și cadouri. Este o perioadă minunată și pe departe, cea mai colorată și mai captivantă. Nu se poate compara cu altă sărbătoare!

Astăzi avem o listă cu aplicații ideale pentru această perioadă, care sperăm că te vor ajuta să te descurci mai bine în acest sezon.

  1. Christmas Countdown

    Christmas Countdown

    Un wallpaper 3D care te ajută să intri în spiritul Crăciunului, în timp ce contorizează zilele rămase până la sărbători. Pe lângă o numărătoare inversă care îţi arată zilele, orele şi minutele rămase până la Crăciun şi Revelion, acest wallpaper include mai multe colinde.

  2. iHeartRadio - Music & Radio

    iHeartRadio – Music & Radio

    iHeartRadio este o aplicație muzicală cu un număr considerabil de posturi de radio, care conține o variate de stații cu tematică de Crăciun. Îți permite să creezi propriile posturi de radio cu artiști și muzica preferată și oferă o funcție pentru căutarea melodiei perfecte.

  3. ZEDGE™ Ringtones & Wallpapers

    ZEDGE™ Ringtones & Wallpapers

    Zedge este o aplicaţie de personalizare care îţi permite să-ţi schimbi wallpaper-ul şi tonul de apel al telefonului, cu o mulțime de opțiuni de personalizare pentru Crăciun. Poţi seta tonuri de apel, notificări, sunete, wallpaper-uri şi adăuga widgeturi. 

  4. Netflix

    Netflix

    Netflix este una din cele mai bune aplicații pentru streaming video de Crăciun. Include o varietate de filme clasice precum White Christmas, The Santa Clause Trilogy, How the Grinch Stole Christmas, A Very Murray Christmas și multe altele.

  5. 1Weather:Widget Forecast Radar

    1Weather:Widget Forecast Radar

    Crăciunul implică multe călătorii, shopping și alte activități afară. 1Weather este o aplicaţie utilă care afişează condiţiile atmosferice şi vremea pe dispozitivul mobil. Recomandată pentru cei care au nevoie sau că doresc să urmărească prognoza meteo.

Cum folosești Telegram fără număr de telefon
Cum folosești Telegram fără număr de telefon

Mulți utilizatori caută modalități de a se înscrie pe platforme precum Telegram fără a folosi un număr de telefon, din motive de confidențialitate și securitate online. În acest articol, îți voi arăta cum poți crea un cont Telegram fără a furniza numărul tău de telefon, folos…

Cum postezi clipuri lungi pe Instagram
Cum postezi clipuri lungi pe Instagram

Instagram este una dintre cele mai populare platforme de social media, fiind lansată în 2010. Utilizatorii apreciază în mod deosebit faptul că Instagram se axează pe comunicarea prin imagini și videoclipuri, iar aplicația este optimizată pentru dispozitivele mobile. Cu toate …

Cum adaugi subtitrări pe TikTok pas cu pas
Cum adaugi subtitrări pe TikTok pas cu pas

Dacă ești creator sau marketer pe rețelele sociale, vrei să oferi audienței tale o experiență completă. Pentru a captura atenția oamenilor, conținutul tău trebuie să fie accesibil pentru toate audiențele. Aici intervin subtitrările automate TikTok. TikTok a introdus funcția d…