Cele mai bune 5 aplicații de Crăciun care te vor ajuta de sărbători!

Imagine de la Cele mai bune 5 aplicații de Crăciun care te vor ajuta de sărbători!

Este oficial sezonul de Crăciun! Asta înseamnă decorațiuni, celebrări și cadouri. Este o perioadă minunată și pe departe, cea mai colorată și mai captivantă. Nu se poate compara cu altă sărbătoare!

Astăzi avem o listă cu aplicații ideale pentru această perioadă, care sperăm că te vor ajuta să te descurci mai bine în acest sezon.

  1. Christmas Countdown

    Christmas Countdown

    Un wallpaper 3D care te ajută să intri în spiritul Crăciunului, în timp ce contorizează zilele rămase până la sărbători. Pe lângă o numărătoare inversă care îţi arată zilele, orele şi minutele rămase până la Crăciun şi Revelion, acest wallpaper include mai multe colinde.

  2. iHeartRadio - Music & Radio

    iHeartRadio – Music & Radio

    iHeartRadio este o aplicație muzicală cu un număr considerabil de posturi de radio, care conține o variate de stații cu tematică de Crăciun. Îți permite să creezi propriile posturi de radio cu artiști și muzica preferată și oferă o funcție pentru căutarea melodiei perfecte.

  3. ZEDGE™ Ringtones & Wallpapers

    ZEDGE™ Ringtones & Wallpapers

    Zedge este o aplicaţie de personalizare care îţi permite să-ţi schimbi wallpaper-ul şi tonul de apel al telefonului, cu o mulțime de opțiuni de personalizare pentru Crăciun. Poţi seta tonuri de apel, notificări, sunete, wallpaper-uri şi adăuga widgeturi. 

  4. Netflix

    Netflix

    Netflix este una din cele mai bune aplicații pentru streaming video de Crăciun. Include o varietate de filme clasice precum White Christmas, The Santa Clause Trilogy, How the Grinch Stole Christmas, A Very Murray Christmas și multe altele.

  5. 1Weather:Widget Forecast Radar

    1Weather:Widget Forecast Radar

    Crăciunul implică multe călătorii, shopping și alte activități afară. 1Weather este o aplicaţie utilă care afişează condiţiile atmosferice şi vremea pe dispozitivul mobil. Recomandată pentru cei care au nevoie sau că doresc să urmărească prognoza meteo.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android
Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android

Capacitatea de a accesa și controla un computer de la distanță folosind un dispozitiv Android nu este doar o comoditate, ci o necesitate pentru mulți profesioniști și utilizatori obișnuiți. Fie că este vorba de asistență tehnică, accesarea fișierelor de la birou de pe dispozi…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…