Cele mai bune 5 aplicații de Crăciun care te vor ajuta de sărbători!

Imagine de la Cele mai bune 5 aplicații de Crăciun care te vor ajuta de sărbători!

Este oficial sezonul de Crăciun! Asta înseamnă decorațiuni, celebrări și cadouri. Este o perioadă minunată și pe departe, cea mai colorată și mai captivantă. Nu se poate compara cu altă sărbătoare!

Astăzi avem o listă cu aplicații ideale pentru această perioadă, care sperăm că te vor ajuta să te descurci mai bine în acest sezon.

 1. Christmas Countdown

  Christmas Countdown

  Un wallpaper 3D care te ajută să intri în spiritul Crăciunului, în timp ce contorizează zilele rămase până la sărbători. Pe lângă o numărătoare inversă care îţi arată zilele, orele şi minutele rămase până la Crăciun şi Revelion, acest wallpaper include mai multe colinde.

 2. iHeartRadio - Music & Radio

  iHeartRadio – Music & Radio

  iHeartRadio este o aplicație muzicală cu un număr considerabil de posturi de radio, care conține o variate de stații cu tematică de Crăciun. Îți permite să creezi propriile posturi de radio cu artiști și muzica preferată și oferă o funcție pentru căutarea melodiei perfecte.

 3. ZEDGE™ Ringtones & Wallpapers

  ZEDGE™ Ringtones & Wallpapers

  Zedge este o aplicaţie de personalizare care îţi permite să-ţi schimbi wallpaper-ul şi tonul de apel al telefonului, cu o mulțime de opțiuni de personalizare pentru Crăciun. Poţi seta tonuri de apel, notificări, sunete, wallpaper-uri şi adăuga widgeturi. 

 4. Netflix

  Netflix

  Netflix este una din cele mai bune aplicații pentru streaming video de Crăciun. Include o varietate de filme clasice precum White Christmas, The Santa Clause Trilogy, How the Grinch Stole Christmas, A Very Murray Christmas și multe altele.

 5. 1Weather:Widget Forecast Radar

  1Weather:Widget Forecast Radar

  Crăciunul implică multe călătorii, shopping și alte activități afară. 1Weather este o aplicaţie utilă care afişează condiţiile atmosferice şi vremea pe dispozitivul mobil. Recomandată pentru cei care au nevoie sau că doresc să urmărească prognoza meteo.

Cum editezi un story pe Instagram după ce îl postezi
Cum editezi un story pe Instagram după ce îl postezi

Instagram este platforma (aproape) perfectă pentru postarea de imagini și clipuri. Folosită de persoane fizice, companii sau guverne, această rețea socială a depășit un miliard de utilizatori activi pe lună. Instagram a implementat sistemul de Instagram Stories, postări care …

Cele mai bune widgeturi și aplicații meteo pentru Android
Cele mai bune widgeturi și aplicații meteo pentru Android

Ce vom purta mâine? Geacă sau tricou? Avem nevoie de umbrelă? Ghete sau adidași? Sunt întrebări la care putem avea răspunsul în câteva secunde. Aplicațiile meteo pentru Android și widget-urile pentru vreme sunt printre cele mai folosite utilitare. Acestea îți pot afișa atât s…