Cele mai bune 5 alternative la aplicația YouTube: Vimeo, Vidme

Imagine de la Cele mai bune 5 alternative la aplicația YouTube

Cu peste un bilion de utilizatorii și o cantitate uriașă de conținut video, YouTube este cea mai bună destinație pentru muzică, distracție și educație. Majoritatea utilizatoriilor folosesc serviciul prin dispozitivele mobile.

Dacă vrei să îți duci experiența de YouTube la un nou nivel, atunci încearcă aceste aplicații alternative pentru dispozitivele Android, de care cu siguranță te vei bucura.

  1. Vimeo

    Vimeo

    Prin serviciul de partajare video de la Vimeo, utilizatorul poate descoperi, crea și chiar vinde videoclipuri originale online. Versiunea pentru Android include noutăți și opțiuni personalizate, organizate în categorii care includ animații, documentare, modă, muzică și multe altele.

  2. Vidme

    Vidme

    Vidme este o comunitate în creștere pentru creatorii de videoclipuri. Aici poți descoperi videoclipuri noi, poți susține creatorii și te poți abona la conținutul lor. Găsește videoclipuri uimitoare sau crează propriul tău conținut, totul cu Vidme.

  3. Dailymotion

    Dailymotion

    Vizionează videoclipuri relevante pentru tine. Vei găsi muzică, știri și cultură, fiind cel mai bun loc pentru a descoperi videoclipuri pe care chiar vrei să le vizionezi, de la surse de încredere. Poți găsi videoclipuri prin recomandări și urmări oameni, branduri sau canale.

  4. Videoder Video & Music Downloader

    Videoder Video & Music Downloader

    Videoder este un instrument care îți permite să cauți orice videoclip dorești, fie că este pe YouTube, Vimeo sau alte servicii, și să îl salvezi pe dispozitivul tău Android. Poți alege calitatea dorită și formatul videoclipului.

  5. AudioPocket (Alpha)

    AudioPocket (Alpha)

    AudioPocket este o aplicație care îți permite să transformi videoclipurile tale favorite de pe YouTube în conținut audio care este distrubuit direct pe dispozitivul tău. Ascultă orice videoclip dorești, cu ecranul blocat sau deblocat.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android
Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android

Capacitatea de a accesa și controla un computer de la distanță folosind un dispozitiv Android nu este doar o comoditate, ci o necesitate pentru mulți profesioniști și utilizatori obișnuiți. Fie că este vorba de asistență tehnică, accesarea fișierelor de la birou de pe dispozi…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…