Cele mai bune jocuri din Noiembrie 2017: Sonic The Hedgehog, Shadow Fight 3

Imagine de la Cele mai bune jocuri din Noiembrie 2017: Sonic The Hedgehog, Shadow Fight 3, Surely You Quest

Pentru că de astăzi intrăm în mini-vacanța de 1 Decembrie, vrem să îți prezentăm cele mai bune jocuri din luna Noiembrie, care te vor distra în acest weekend prelungit.

Sperăm că ai avut o toamnă frumoasă și ești entuziasmat de venirea lunii Decembrie, care va veni cu multe cadouri și multe aplicații și jocuri noi!

  1. Sonic The Hedgehog 2 Classic

    Sonic The Hedgehog 2 Classic

    Unul dintre cele mai bune jocuri de la SEGA este acum disponibil pentru dispozitivele mobile. Doctorul Eggman s-a întors și încearcă să găsească cele șapte esmeralde ale haosului pentru a construi cea mai puternică armă. Doar Sonic, Tail și Knuckles îl pot învinge!

  2. Shadow Fight 3

    Shadow Fight 3

    Intră într-o lume a umbrelor pe cale de schimbare. Descoperă toate secretele întunecate și devino cel mai bun războinic din ținut. În acest joc de lupte RPG vei intră în rolul unui războinic a cărui destin urmează să fie determinat.

  3. FINAL FANTASY XV POCKET EDITION

    FINAL FANTASY XV POCKET EDITION

    Explorează lumea celui de-al 15-lea joc Final Fantasy pentru dispozitive mobile. În această poveste, națiunile lui Lucis și Niflhein ajung la armistițiu. Ca simbol al păcii, Noctis se va căsătorii cu Lunafrya. Noctis pornește într-o călătorie plină de peripeții în drumul spre nuntă.

  4. The Tower Assassin's Creed

    The Tower Assassin’s Creed

    Joacă cu asasinii tăi favoriți pentru a ajunge cât mai sus și bate-ți prietenii! Construiește cel mai întalt turn, ajungi cu asasinul în vârf și colectează credite helix atunci când cazi. Joacă în Florența ca și Ezio, în Londra ca și Jacob și mulți alții.

  5. Surely You Quest - Formidabilele Magisăbii

    Surely You Quest – Formidabilele Magisăbii

    Ajută-i pe Vambre și Prohyas să câștige prințesa Zange în această aventură în care trebuie să colectezi și să împunătățești săbiile magice. Pentru a juca trebuie doar să atingi inamicii și alege sabia potrivită pentru a obține bonusuri uriașe.

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android
Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…