Aplicațiile Microsoft de top pentru Android: Microsoft Launcher, OneDrive

Imagine de la Aplicațiile Microsoft de top pentru Android: Microsoft Launcher, OneDrive, Skype

Nu demult, Microsoft a renunțat la Windows Phone. Acum, noul focus al companiei este perfecționarea aplicațiilor pentru a mai utilizare a uneltelor Microsoft pe Android. Cea mai nouă aplicație lansată este Microsoft Launcher. Iată o listă cu cele mai bune instrumente de la Microsoft pe care le poți instala pe dispozitivul tău Android.

  1. Microsoft Launcher

    În plus față de personalizarea interfeței Android, lansatorul oferă acces ușor la aplicații și alte funcții. Acesta consumă puține resurse și oferă printre principalele funcții, elemente de personalizare (teme, widget-uri, icoane etc.), acces rapid la aplicații, fișiere și contacte.

  2. Microsoft To-Do

    Organizează-ți ziua cu o listă de sarcini super-funcțională și de încredere creată de Microsoft. Acesta îți permite să creezi liste cu diferite cu activități care trebuie să fie completate zilnic, săptămânal, etc. De asemenea, configurează notificările atunci când dorești să apară.

  3. Microsoft Outlook

    Aplicaţia îţi permite să gestionezi contul tău de e-mail Microsoft Outlook de pe dispozitivul Android, pentru a citi, trimite şi răspunde la e-mail-uri. Vei primi notificări instantanee şi poţi gestiona mai multe conturi simultan.

  4. OneDrive

    Cu OneDrive poţi încărca fișiere, fotografii, clipuri video şi documente Microsoft Office pe care le poţi accesa şi edita mai târziu. Încarcă şi descarcă fişiere de pe orice tabletă, smartphone sau calculator. Accesează rapid fişierele din cloud şi editează-le simultan cu mai multe persoane.

  5. Skype

    Skype este o aplicație de comunicare care permite utilizatorilor să efectueze apeluri telefonice sau apeluri video gratuite sau la un cost foarte scăzut prin intermediul internetului. Cu această aplicație poți efectua apeluri și trimite mesaje instant gratuite prin WiFi sau o conexiune 3G.

Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram

Instagram este o platformă esențială pentru social media marketing cu peste 2 miliarde de utilizatori. Story-urile sunt unele din cele mai bune metode de a angaja urmăritorii și de a afla cine a văzut conținutul tău. Spre deosebire de Postările sau Reel-urile de pe Instagram,…

Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sa…