Cele mai bune 5 jocuri cu Walking Dead pentru Android

Imagine de la Cele mai bune 5 jocuri cu Walking Dead pentru Android

Deoarece, nou sezon The Walking Dead apare pe 22 Octombrie, am decis ca astăzi să vorbim despre aplicații în același tema. Dacă ești un fan al seriei, cu siguranța îți vor plăcea aceste jocuri și aplicații, așadar încearcă-le și spune-ne părerea ta în comentarii.

  1. The Walking Dead: Season One

    The Walking Dead: Season One

    Vei juca rolul lui Lee Everett, un criminal care trebuie să supravieţuiască într-o lume plină de zombii din seria The Walking Dead. Jocul este format din cinci capitole, în care poți controla toate mișcările și deciziile personajului, care definesc restul poveștii.

  2. The Walking Dead: Season Two

    The Walking Dead: Season Two

    Pune-te în pielea lui Clementine, o fată care trebuie să supraviețuiască în lumea plină de zombie din The Walking Dead. Trebuie să depășești cele cinci capitole care cuprind jocul, și să faci cele mai bune decizii pentru supraviețuirea personajului.

  3. The Walking Dead No Man's Land

    The Walking Dead No Man’s Land

    Va trebui să supravieţuieşti în lumea jocului The Walking Dead şi să ucizi toţi zombii pe care îi întâlneşti. Trebuie să formezi un grup de supravieţuitori, să-i înarmezi şi să le îmbunătăţești abilităţile de luptă, și trebuie să alegi cea mai bună strategie.

  4. Wikia: The Walking Dead

    Wikia: The Walking Dead

    O aplicație The Walking Dead creată de fani pentru fani. Aplicația conține informații exacte în timp real. Vei găsi sute de pagini de conținut creat de fani, articole despre serialul TV, benzi desenate, jocuri video, cărți, personaje și multe altele.

  5. Fear the Walking Dead:Dead Run

    Fear the Walking Dead:Dead Run

    Acesta este un joc de alergare la nesfârşit, în care trebuie să alergi printre zombi care vor să te mănânce. Treaba ta este să-i eviți şi să alergi cât mai mult posibil. Poţi să tragi în zombi care sunt mai departe sau să-i loveşti atunci când aceştia sunt aproape.

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android
Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…