Cele mai bune jocuri din Septembrie 2017: Super Slime Blitz, Stormbound: Kingdom Wars, Gummy Paradise

Imagine 1 de la Cele mai bune jocuri din Septembrie 2017: Super Slime Blitz, Stormbound: Kingdom Wars, Gummy Paradise

În timp ce luna Septembrie se află pe final, rămâne să ne bucurăm de ceea ce urmează să ne ofere toamna aceasta. Pentru a ne înveseli, am pregătit o listă cu cele mai bune jocuri ale lunii, unde vei găsi de la jocuri de puzzle, la jocuri cu lupte sau RPG. Lista conține câte ceva pentru toată lumea, astfel cu siguranță vei găsi un joc Android pe placul tău.

  1. Pokémon Playhouse

    Pokémon Playhouse

    În Pokémon Playhouse, poți interacționa cu tot felul de pokémoni drăguți, poți explora diferite locații, de la turn, la casă la grădina de afară. Fiecare locație are activități diferite, de la îngrijirea pokémonilor la indentificarea.

  2. Shadow Fight 2 Special Edition

    Shadow Fight 2 Special Edition

    Acum e timpul să îl întâlnești pe Titan în persoană pentru a-i încheia teroarea. Calcă într-o lume periculoasă plină de lupte memorabile și eroi curajoși, în acest nou joc din seria Shadow Fight, un joc de lupte combinat cu RPG.

  3. Super Slime Blitz

    Super Slime Blitz

    Deblochează peste 30 de personaje uimitoare din The Amazing World of Gumball. Jocul, care este plin de obscatole distractive, conține toate personajele tale preferate precum Gumball, Darwin, Anais, Banana Joe, Carrie, Penny, Ocho, Tobias și mulți alții.

  4. Stormbound: Kingdom Wars

    Stormbound: Kingdom Wars

    Intră în lumea Stormbound, o lumă incredibilă în care cele patru regate se luptă pentru dominanță. Formează o colecție de cărți unice și puternice și luptă împotriva altor jucători în timp real.

  5. Gummy Paradise - Free Match 3 Puzzle Game

    Gummy Paradise – Free Match 3 Puzzle Game

    Joacă în cel mai dulce joc de puzzle în lumea reginei Fairy. Tot ce trebuie să faci este să potrivești trei sau mai multe dulciuri de același fel pentru a obține cele mai colorate combinații și explozii!

Cele mai bune jocuri de construit orașe pentru Android
Cele mai bune jocuri de construit orașe pentru Android

Construiește orașe, dezvoltă infrastructura și extinde-te Dacă ești pasionat de jocurile de construcție urbană și cauți titluri care să îți permită să îți dezvolți propriul oraș pe dispozitivul Android, ai ajuns în locul potrivit. Jocurile de construcție urbană oferă o combin…