Top 5 aplicații de comunicare mai sigure decât WhatsApp

Imagine 2 de la Top 5 aplicații de comunicare mai sigure decât WhatsApp

În ceea ce privește securitatea, WhatsApp nu este prima aplicație care vine în minte. Deci WhatsApp a fost preluat de Facebook tot nu este atât de sigură.

Potrivit unor studii de securitate, identificarea utilizatorilor aplicației nu este posibilă, așadar orice cu un număr de telefon îți poate trimite mesaje. Deși WhatsAppp este o aplicație parțial gratuită, source code-ul nu este disponibil pentru toată lumea, deci nu ști ce este trimis pe serverul WhatsApp în timpul unei conversații. Acestea sunt doar o parte din probleme.

Astfel, dacă ești puțin speriat de aceste probleme, aici îți prezentăm cele mai bune alternative la aplicația WhatsApp.

  1. Viber

    Viber

    Viber este o aplicaţie care îţi permite o comunicare eficientă pe Internet prin furnizarea unor apeluri de foarte bună calitate către prietenii tăi, familie sau colegii care sunt înregistraţi în reţeaua Viber. De asemenea, permite utilizatorilor să comunice prin intermnediul mesajelor instant.

  2. Telegram

    Telegram

    Telegram este un program ușor de utilizat, de mesagerie, care protejează datele tale de confidențialitate și de utilizator. Serviciul îţi permite să creezi grupuri de discuţii cu până la 200 de persoane, îţi codifică mesajele schimbate, îţi permite să partajezii clipuri video și fotografii şi să utilizezi serviciul de stocare din cloud.

  3. LINE: Free Calls & Messages

    LINE: Free Calls & Messages

    LINE este o aplicaţie de comunicare care îţi permite să efectuezi apeluri vocale gratuite şi să trimiţi mesaje oricând şi oriunde te afli, 24 de ore pe zi. Toți utilizatorii de smartphone-uri se pot bucura de apeluri de voce de înaltă calitate, iar funcția de mesaje are pictograme și fotografii color.

  4. Messenger

    Messenger

    Facebook Messenger este o aplicație de comunicare cu prietenii și familia și este de asemea axată în mod special pe mesaje Facebook. Acestă aplicație îți permite să trimiți mesaje vocale, să adaugi și să partajezi fotografii, să trimiți mesaje individuale sau de grup, inclusiv locația ta și accesul la multe opțiuni extra și emoticoane.

  5. WeChat

    WeChat

    WeChat este o aplicație de comunicații mobile, completă și cu o rețea privată, liberă și independentă, cu multe caracteristici. În grup sau individual, poţi discuta pe orice platformă cu text, note vocale, imagini, videoclipuri HD, date de localizare şi multe altele.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android
Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android

Capacitatea de a accesa și controla un computer de la distanță folosind un dispozitiv Android nu este doar o comoditate, ci o necesitate pentru mulți profesioniști și utilizatori obișnuiți. Fie că este vorba de asistență tehnică, accesarea fișierelor de la birou de pe dispozi…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…