Cele mai bune aplicații anti-furt pentru Android

Imagine de la Cele mai bune aplicații anti-furt pentru Android

Smartphone-urile sunt o parte importante din viața noastă. Ele sunt un mediu pentru a accesa sute de servicii și includ toate datele noastre personale, de la fotografii, la agenda telefonică, la informații din aplicații. Smartphone-urile nu sunt ieftine și nu este deloc plăcut să îți pierzi dispozitivul.

Urmărirea telefoanelor după ce au fost furate se poate dovedi a fi inutilă, mai ales dacă hoțul a oprit accesul la internet și a scos cartela SIM. Din fericire, există o mulțime de aplicații anti-furt care te pot ajuta în aceste situații, care le poți instala chiar acum.

  1. Cerberus anti furt

    Cerberus anti furt

    Poți proteja telefonul în cazul în care e pierdut sau furat, astfel încât să-l poți prelua sau bloca pentru a asigura confidențialitatea datelor. Aplicația funcționează în fundal, astfel încât nimeni nu știe că este instalată și îți permite să controlezi telefonul fără o conexiune la Internet prin SMS.

  2. Prey Anti Theft

    Prey Anti Theft

    Această aplicație nu este doar o aplicație de localizarea a dispozitivului pierdut, deoarece aceasta recuperează și datele pierdute și dispotivele pierdute. Informațiile oferite de aplicație pot fi folosite ca și dovezi la poliție.

  3. Anti-Furt de alarmă pro

    Anti-Furt de alarmă pro

    Aplicația Anti-Theft Alarm îți face dispozitivul nefolositor pentru hoțul care l-a furat, chiar dacă aceasta încearcă să repornească dispozitivul prin îndepărtarea bateriei. Aplicația poate fi folosită și pentru a împiedica alți oamenii din accesarea telefonului tău.

  4. Antivírus Acelerador & Limpeza

    Antivírus Acelerador & Limpeza

    Android PSafe Suite este deja un antivirus de renume care oferă, pe Android, un pachet de securitate şi optimizare, ce promite să stimuleze performanţa dispozitivului şi să-l păstreze protejat. În plus, faţă de protejarea gadgetului tău împotriva viruşilor, există și un sistem antifurt și un localizator.

  5. Find My Phone

    Find My Phone

    Find My Phone este un instrument care te va ajuta să ști unde este telefonul tău în orice moment. Poți găsi telefonul furat, fie că este al tău, al partenerei tale/partenerului tău sau telefonul copiilor, atâta timp cât au fost sincronizate pe aplicație.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android
Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android

Capacitatea de a accesa și controla un computer de la distanță folosind un dispozitiv Android nu este doar o comoditate, ci o necesitate pentru mulți profesioniști și utilizatori obișnuiți. Fie că este vorba de asistență tehnică, accesarea fișierelor de la birou de pe dispozi…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…