Cele mai bune jocuri din August 2017: Hazy Race, Monument Valley 2, Fruits Mania

Imagine de la Cele mai bune jocuri din August 2017: Hazy Race, Monument Valley 2, Fruits Mania

Distracția nu se încheie odată cu terminarea verii. În fiecare lună apar noi jocuri pentru dispozitivele noastre Android de care ne putem bucura în orice moment. Astăzi îți prezentăm cele mai bune jocuri ale lunii August, pe care le poți juca pe toată durata toamnei.

Sperăm că ai avut o vară frumoasă și bucuria ei se va continua și în toamnă și tot restul anului!

  1. Hazy Race

    Hazy Race

    Încearcă un joc distractiv în care trebuie doar să apeși pe ecran. Trebuie să ajungi pe insule și să sari prin orizont într-o experiență înafara atmosferei. Scopului jocului este de a ajunge cât mai departe posibil.
  2. Monument Valley 2

    Monument Valley 2

    Ghidează o creatură și copilul ei într-o aventură printr-un screnariu magic. Descoperă arhitectura uimitoare, cărările magice și puzzleuri grozave pe măsură ce avansezi în joc și descoperi secretele geometriei sacre.

  3. Dr. Panda Café Freemium

    Dr. Panda Café Freemium

    Ajută-l pe Dr. Panda în noua lui aventură. Poftește clienții în cafeneaua ta, ia comenzi și testează-ți abilitățile cu peste 40 de feluri de mâncare și băuturi. Distrează-te cu această nouă experiență de cafenea pe Android.

  4. FINAL FANTASY AWAKENING: 3D ARPG Lisensi Resmi SE

    FINAL FANTASY AWAKENING: 3D ARPG Lisensi Resmi SE

    Intră în acest joc ARPG în lumea 3D Final Fantasy. Bucură de o experiență plină de acțiune și cu bătălii uimitoare. Poți folosi diferite strategii și crea propria echipă Zero Class pentru a distruge bazele imanicilor în lupte și asigura propria victorie.

  5. Fruits Mania : Farm Story

    Fruits Mania : Farm Story

    Fruits Mania : Farm Story este un joc de puzzle în care trebuie să potrivești trei elemente identice pentru a le elimina de pe ecran. Colectează cât mai multe fructe și tone de provocări unice!

Cele mai bune jocuri indie pentru Android pe care să le încerci
Cele mai bune jocuri indie pentru Android pe care să le încerci

Jocurile indie au câștigat o popularitate enormă în ultimii ani, datorită creativității și inovației pe care le aduc în lumea gaming-ului. Fără constrângerile marilor studiouri, dezvoltatorii independenți au libertatea de a explora concepte unice și de a oferi experiențe de j…

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …