5 aplicații care ar trebui să aibă instalate orice fan MMA

Imagine de la 5 aplicații care ar trebui să aibă instalate orice fan MMA

Dacă esti un fan MMA adevărat, probabil ști deja că pe data de 26 August va avea loc lupta dintre Floyd Mayweather Jr. și Conor McGregor. Pentru a te ajuta să urmărești lupta și pentru a intra în spiritul competiției, ți-am pregătit o listă cu cele mai bune aplicații care ar trebui să le ai instalate.

  1. UFC.TV & UFC FIGHT PASS

    UFC.TV & UFC FIGHT PASS

    UFC TV este o aplicaţie de sport, care îţi permite să vizualizezi toate luptele de la UFC – Ultimate Fighting Championship prin intermediul dispozitivului mobil. Interfața aplicației este intuitivă și ușor de utilizat.

  2. FITE - Fighting sports TV

    FITE – Fighting sports TV

    Aplicația FITE îți oferă acces instant la sporturi de combat în direct, evenimente de MMA și alte sporturi. FITE transmite în direct evenimentele MMA de la Professional Fighters League (f.WSOF), ACB MMA, Hard Knocks MMA și altele.

  3. theCage - UFC and MMA News

    theCage – UFC and MMA News

    Cage este o aplicație excelentă, cu ajutorul căreia poți obține știri și statistici despre luptătorii MMA de astăzi. Vei putea obține informații cu privire la luptele viitoare, vei avea acces la o bază de date cu peste 10,000 de luptători și vei putea urmări preferații tăi.

  4. MMA Spartan System 3.0 Free

    MMA Spartan System 3.0 Free

    Alege să te antrenezi ca un spartan MMA pentru a deveni cea mai puternică versiune a ta. Aplicația conține peste 80 de exerciții cu suport video. Crează propriul antrenament personalizat, împreuna cu plan pentru nutriție și multe altele.

  5. EA SPORTS™ UFC

    EA SPORTS™ UFC

    Alătură-te acum unor lupte de neuitat cu mai mulți campionii UFC, precum Andersion Silva, „Spider”, Chael Sonnen, Jon „Bones” Jones, Victor Belfort și alte fiare de la Octagon! În acest joc trebuie să creezi o combinație perfectă de lovituri pentru a-ți putea bate adversarul. 

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android
Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…