Cele mai bune aplicații music player pentru a-ți gestiona colecțiile

Imagine de la Cele mai bune aplicații music player pentru a-ți gestiona colecțiile

Muzica e peste tot în jurul nostru și cu siguranță vrem să o luăm cu noi în vacanța de vară. Astăzi îți prezentăm cele mai bune aplicații pentru music player, pentru a te putea pregăti cum trebuie pentru vacanță. Spune-ne care este aplicația ta favorită și ce muzică asculți prin ea.

  1. BlackPlayer Music Player

    BlackPlayer Music Player

    Redă toate melodiile şi albumele preferate pe o interfaţă minimalistă, dar stilată şi alege între numeroasele opţiuni de personalizare, care îţi permite să aranjezi totul asa cum îţi place. Acceptă fişierele MP3, WAV, OGG şi FLAC, are un egalizator pe 5 benzi, un amplificator şi poți caută albume.

  2. Poweramp Music Player (Trial)

    Poweramp Music Player (Trial)

    Poweramp Music Player este o aplicaţie audio care îţi permite să redai muzică cu sau fără versuri, pe dispozitivul mobil. Suportă MP3, MP4, OGG şi WMA; redă fişiere de muzică şi fişiere din biblioteca personală; caută şi descarcă coperţi de albume și multe altele.

  3. Phonograph Music Player

    Phonograph Music Player

    Aspectul este inspirat într-un design material, cu o interfaţă vizuală care este utilizată în aplicaţiile dezvoltate de Google. Aplicaţia sortează muzica după conţinut, albume, artişti sau liste, făcând crearea de playlist-uri foarte uşoară.

  4. n7player Music Player

    n7player Music Player

    N7Player este o aplicaţie muzicală care îţi transformă dispozitivul mobil într-o maşină de efecte muzicale. Suportă mai multe formate audio (MP3, MP4, M4A, OGG, wav, 3gp, etc), are efecte cum ar fi bas, ecou şi virtualizare, oferă widget-uri, un ecran de blocare şi afişează versurile.

  5. PlayerPro Music Player

    PlayerPro Music Player

    PlayerPro Music Player este o aplicaţie care listează muzică şi cântece redate pe dispozitivul tău mobil, rapid şi eficient. Poţi selecta manual grafica şi fotografii ale artiştilor, îţi poţi personaliza layout-ul aplicaţiei şi edita marcaje pentru a caută, descarcă şi salva versuri.

Unde găsești fișierele descărcate de pe Telegram
Unde găsești fișierele descărcate de pe Telegram

Telegram este una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie din lume, fiind apreciată pentru viteza și funcțiile sale avansate, dar și pentru securitatea comunicării. Indiferent dacă folosești aplicația pentru a partaja imagini haioase cu prietenii, documente importante…

Ce este crossposting-ul pe Instagram și cum îl folosești?
Ce este crossposting-ul pe Instagram și cum îl folosești?

Dacă ești activ pe rețelele sociale, probabil ai auzit de crossposting, un instrument foarte util atunci când vrei să publici același conținut pe mai multe platforme. Crossposting-ul este procesul de a distribui aceeași postare, fotografie, video sau reel atât pe Instagram, c…

Cum creezi și folosești colecțiile pe Instagram
Cum creezi și folosești colecțiile pe Instagram

Instagram îți permite să organizezi și să salvezi postările preferate folosind funcția Collections. Poți păstra fotografii, clipuri și alte postări într-o ordine clară, împărțindu-le în colecții tematice. În acest articol, vei învăța cum să creezi și să folosești colecțiile p…

Cum folosești filtre și fundaluri la apelurile video pe WhatsApp
Cum folosești filtre și fundaluri la apelurile video pe WhatsApp

WhatsApp continuă să inoveze, iar acum poți adăuga filtre și fundaluri personalizate în timpul apelurilor video, aducând o notă unică fiecărei conversații. Iată cum poți să personalizezi apelurile video pentru a te simți mai confortabil și pentru a te exprima într-un mod crea…

Cum lași comentarii publice la Instagram stories
Cum lași comentarii publice la Instagram stories

Instagram continuă să inoveze și să ofere noi funcții pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor săi. O noutate recentă este opțiunea de a lăsa comentarii publice la poveștile de pe platformă, oferindu-ți o modalitate diferită de a interacționa cu prietenii. Ce sunt coment…