Cele mai bune jocuri din Iulie 2017: WWE Tap Mania, Boomerang All Stars, Catch Up

Imagine de la Cele mai bune jocuri din Iulie 2017: WWE Tap Mania, Boomerang All Stars, Catch Up

De la jocuri de acțiune, la jocuri de simulare, luna iulie aduce câte un joc pentru fiecare persoană. Dacă nu le-ai descărcat încă, alege jocul potrivit pentru tine și nu uita să ne spui părerea ta în comentarii.

  1. cărămizi pauză puzzle

    cărămizi pauză puzzle

    În acest joc trebuie să găsești cea mai bună poziție pentru a distruge și elimina cărămizile, înainte de a ajunge la fundul ecranului. Poți alege să joci în modul multiplayer și să aduni puncte pentru a te clasifica în topul mondial.

  2. WWE Tap Mania

    WWE Tap Mania

    Devino un superstar WWE și luptă alături de cele mai bune legende WWE în acest joc de acțiune pentru dispozitive mobile. Colectează cărți, alcătuiește-ți colecția și ridică-te pentru a deveni campionul WWE.

  3. Boomerang All Stars

    Boomerang All Stars

    Alcăuiește-ți propria echipă Boomerang și participă la o serie de jocuri sportive. Poți alege oricare dintre personajele tale preferate precum Tom și Jerry, Scooby-Doo, Bunnicula, Daffy Duck, Bugs Bunny și mulți alții.

  4. Catch Up

    Catch Up

    Un joc distractiv în care trebuie să fi rapid și atent. Ghidează mingea spre victorie, dar ai grijă să eviți obstacolele care apar de-a lungul drumului tău. Poți alege să te întreci cu prietenii și să vezi cine are cel mai mare punctaj.

  5. Driving School 2017

    Driving School 2017

    Driving School 2017 este cel mai nou simulator care te va învăța cum să conduci diferite mașini. Poți debloca aproape 100 de vehicule, 15 hărți detaliate și peste 80 de nivele provocatoare.

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android
Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…