Cum să urmărești Game of Thrones cu AndroidTv

Imagine de la Cum să urmărești Game of Thrones cu AndroidTv

După cum bine ști „Winter is coming” și Game of Thrones a revenit cu un nou sezon. Sezonul 7 a început în aceast weekend și probabil va fi cel mai important de până acum. Dacă ai deja un abonament HBO înseamnă că totul e bine și te poți relaxa. Însă, dacă ai nevoie de o alternativă, astăzi îți vom prezenta câteva dintre acestea. Din păcate, acestea nu sunt gratuite, sau cel puțin nu întreg sezonul.

  1. Hulu: Watch TV & Stream Movies

    Hulu: Watch TV & Stream Movies

    Bucură-te de toate serialele tale TV preferate cu noua experiență Hulu. Aplicația conține peste 50 de canale și o librărie cu conținut actual sau episoade deja difuzate ale multor seriale populare. Poți alege să creezi până la 6 profile personalizate și să te bucuri de propriile colecții de seriale și filme.

  2. HBO GO

    HBO GO

    Cu HBO GO poți urmări toate marile premieri în momentul difuzării și toate episoadele anterioare din Game of Thrones. Vei putea viziona noi filme în fiecare săptămână, știri, talk show-uri, documentare și evenimente speciale.

  3. HBO NOW

    HBO NOW

    Cea mai ușoară metodă pentru a profita ce toată acțiunea GoT este aplicația HBO NOW. Aplicația nu necesită să fi afiliat și este destinată pentru cei care vor să plătească un abonament lunar pentru conținutul HBO. Abonamentul costă 14.99 dolari pe lună, dar există o lună gratuită pentru abonații noi.

  4. Sling Television

    Sling Television

    Sling TV este o altă aplicație prin care poți viziona episoadele GoT de pe HBO. Aplicația oferă conținut în direct. Cel mai ieftin abonament oferit de aplicație este în valoare de 20 de dolari, însă oferă și o perioadă gratuită de 7 zile pentru a le testa serviciile.

  5. Netflix

    Netflix

    Netflix este o aplicație care permite utilizatorilor să vizioneze filme și emisiuni TV de pe un dispozitiv mobil, oricând, oriunde. Oferă acces nelimitat la filme și emisiuni TV și sugerează titluri în funcție de ceea ce utilizatorul a selectat anterior.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android
Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android

Capacitatea de a accesa și controla un computer de la distanță folosind un dispozitiv Android nu este doar o comoditate, ci o necesitate pentru mulți profesioniști și utilizatori obișnuiți. Fie că este vorba de asistență tehnică, accesarea fișierelor de la birou de pe dispozi…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…