Cele mai bune aplicații pentru a descărca videoclipuri pe Android

Imagine de la Cele mai bune aplicații pentru a descărca videoclipuri pe Android

Descărcarea videoclipurilor pe telefonul Android nu este un lucru complicat, iar cu ajutorul celor mai bune aplicații pentru descărcare, lucrurile devin chiar și mai simple.

Dacă ai acces la internet cu o viteză bună, atunci lucrurile vor merge foarte ușor și vei putea descărca videoclipuri de pe toate site-urile populare, de la Youtube la Instagram, la diferite rezoluții și cu calitate înaltă.

 1. TubeMate YouTube Downloader

  TubeMate YouTube Downloader

  Versiunea APK intuitivă și liberă pentru a descarcă videoclipurile preferate de pe YouTube pe Android. Îți permite să descarci clipuri video în fundal, să selectezi rezoluția, să dai share video, să convertești MP3 și să creezi liste de redare, printre altele.

 2. Videoder Video & Music Downloader

  Videoder Video & Music Downloader

  Videoder este o aplicație care îți permite să descarci, să convertești muzica, filmele, videoclipurile de pe majoritatea site-urilor precum Youtube, Facebook, Dailymotion, Vimeo, Instagram și multe altele, în mod gratuit.

 3. FVD - Free Video Downloader

  FVD – Free Video Downloader

  FVD este o altă aplicație uimitoare pentru descărcarea videoclipurilor. Poți descărca rapid orice videoclip de pe diferite site-uri web prin doar câteva atingeri. Interfață este una tradițională și simplă, iar videoclipurile descărcare au calitate înaltă.

 4. Fastest Video downloader

  Fastest Video downloader

  Fiind una dintre cele mai bune aplicații de descărcare a videoclipurilor pentru Android, aplicația Fastest Video downloader oferă mai multă viteză la descărcările tale. Aplicația nu aduce nimic nou sau unic, doar avantajul vitezei.

 5. VidMate - HD video downloader

  VidMate – HD video downloader

  Cu Vidmate vei putea descărca videoclipuri de pe diferite site-uri web populare la rezoluție maximă și cu calitate înaltă. Descarcă seriale TV, anime-uri și alte show-uri, pe care le poți partaja online dacă dorești.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android
Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android

Capacitatea de a accesa și controla un computer de la distanță folosind un dispozitiv Android nu este doar o comoditate, ci o necesitate pentru mulți profesioniști și utilizatori obișnuiți. Fie că este vorba de asistență tehnică, accesarea fișierelor de la birou de pe dispozi…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…