Cele mai bune jocuri cu Fidget Spinner pentru Android

Imagine de la Cele mai bune jocuri cu Fidget Spinner pentru Android

Fidget spinner este cel mai recent trend în rândul jucăriilor. Acestea sunt concepute pentru a reduce stresul și pentru a te distra. Acum au ajuns și pe dispozitivele Android, și astăzi îți vom spune care sunt cele mai bune jocuri pe care le poți încerca.

  1. Fidget Spinner

    Fidget Spinner

    Încearcă un simulator realist de fidget spinner cu fizică autentică și precisă. Aplicația conține sute de fidget spinners din care poți să alegi, inclusiv unele care strălucesc sau în diferite culori neon.

  2. Fidget Spinner

    Fidget Spinner

    Fidget Spinner este un joc care oferă momente de relaxare și distracție. La fiecare nivel, jucătorul are cinci încercări de a învârti spinner-ul și poate câștiga monede, folosite pentru a cumpara upgrade-uri și debloca noi roţi.

  3. Fidget Spinner Collector

    Fidget Spinner Collector

    În acest joc vei putea colecta, fuziona și evolua fidget spinners. Vei începe cu cel portocaliu, de bază, și pe măsură ce evolueză jocul vei primi mai multe. Completează colecția de peste 50 și participă la diferite evenimente.

  4. Laser fidget hand spinner

    Laser fidget hand spinner

    Acesta este tot un simulator, care îți va oferi distracție nelimitată. Alege spinner-ul tău favorit și învârte-l cât mai rapid posibil. Jocul are o fizică excelentă, care imită perfect mișcările celui adevărat.

  5. Fidget Spinners Lock Screen HD

    Fidget Spinners Lock Screen HD

    Fidget Spinners Lock Screen HD este o aplicație gratuită pentru blocarea ecranului tău Android cu diferiți spinners și folosește o tastatură anime pentru a proteja telefonul cu un cod pin, și de asemenea, conține un widget.

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android
Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…