Cele mai bune 5 aplicații root pentru Android

Imagine de la Cele mai bune 5 aplicații root pentru Android

Operațiunea prin care se face root-ing pe dispozitiv nu mai este la fel de populară, dar încă o mulțime de motive și beneficii în a face asta. Pe lângă mulțimea de funcții, vei avea acces la o tonă de aplicații noi. În această listă îți prezentăm cele mai bune aplicații pentru root, pentru Android!

  1. Dumpster Image & Video Restore

    Dumpster Image & Video Restore

    O aplicaţie intuitivă, care funcţionează ca un coş de gunoi pentru a te ajuta să eviţi pierderea datelor importante. Restaurează imagini, fişiere de muzică, videoclipuri şi fişiere în diferite formate (pdf, txt, mp3, etc) care au fost şterse accidental și recuperează aplicaţiile dezinstalate.

  2. Link2SD

    Link2SD

    Link2SD este ideal pentru cei care au nevoie de mai mult spațiu în memoria internă a dispozitivului Android. Gestionează aplicațiile, mută aplicațiile pe cardul SD, dezinstalează bloatware, convertește aplicațiile de sistem în aplicațilei pentru utilizator, informații cu privire la stocarea pe disc, etc.

  3. ROM Toolbox Pro

    ROM Toolbox Pro

    ROM Toolbox Pro este o aplicaţie de management cu un control rootat. Poţi controla cu uşurinţă aplicaţiile, accesa Internetul şi configuraţia generală a dispozitivului mobil. Controalează aplicaţiile vizualizându-le directoarele de rootare, blocând anunţurile sau conţinuturile inadecvate şi gestionându-le performanţa.

  4. SuperSU

    SuperSU

    SuperSU este un instrument pentru utilizatorii avansaţi, care îţi oferă mai multe opţiuni de schimbare a sistemului Android. Această aplicaţie este capabilă să controleze opţiunile sistemului de operare pentru a schimba modul în care se comportă.

  5. Titanium Backup ★ root

    Titanium Backup ★ root

    Titanium Backup Root este o aplicaţie de securitate pentru Android, care poate face copii de siguranţă, practic, pentru toate datele de pe dispozitive cu acces la rootare şi care oferă alte caracteristici avansate.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android
Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android

Capacitatea de a accesa și controla un computer de la distanță folosind un dispozitiv Android nu este doar o comoditate, ci o necesitate pentru mulți profesioniști și utilizatori obișnuiți. Fie că este vorba de asistență tehnică, accesarea fișierelor de la birou de pe dispozi…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…