Cele mai bune 5 jocuri cu întrebări pentru Android

Imagine de la Cele mai bune 5 jocuri cu întrebări pentru Android

Jocurile cu întrebari au fost și sunt încă foarte populare. Avem numeroase exemple de emisiuni precum Vrei să fi Miliardar, care sunt vizionare și îndrăgite de public chiar și în ziua de azi. Dacă și ție îți place să încerci să rezolvi diferite întrebări, atunci dă o privire peste lista noastă de azi și cu siguranță vei găsi un joc de care să te bucure ore în șir.

  1. QuizUp

    QuizUp

    În QuizUp, misiunea ta va fi să răspunzi la cât mai multe întrebări poţi, înainte ca timpul să expire, dar şi mai înainte că rivalul tău să răspundă. În ceea ce priveşte modul de joc, poţi alege categoria de întrebări şi dacă doreşti să joci singur sau împotriva unui adversar online.

  2. Trivia Crack

    Trivia Crack

    Invită un prieten la un joc distractiv în care să vă testaţi cunoştinţele de artă, ştiinţă, sport, divertisment, geografie şi istorie, şi vezi cine este cel mai deştept! Provoacă-ţi prietenii de pe Facebook sau alţi utilizatori ai jocului la un concurs cu întrebări cu privire la cunoştinţele generale.

  3. Logo Quiz

    Logo Quiz

    Logo Quiz este un joc-test în care trebuie să potriveşti numele mărcilor cu logo-urile afişate. Pentru a juca, trebuie doar să introduci numele mărcilor corect. Fă clic pe „Verifică”, pentru a vedea dacă răspunsul este corect.

  4. Genius Quiz

    Genius Quiz

    Răspunde la 100 de întrebări pentru a arăta prietenilor tăi că ești cel mai deștept! Trebuie să fi rapid pentru a obține un loc în clasament. La început, jocul pare ușor, dar, pe măsură ce jocul progresează, întrebările devin mai complicate. Ai trei vieți.

  5. 94%

    94%

    Pentru cei care se bucură de jocuri de puzzle, 94% este o alegere creativă şi inteligentă pentru a-ţi testa cunoștințele prin întrebări simple ale căror răspunsuri nu sunt întotdeauna evidente. Provocarea constă în a observa fraza, cuvântul sau imaginea şi ghicirea răspunsurilor cu cel mai mare vot.

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android
Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…