Nominalizările la premiile Google Play 2017

Imagine de la Nominalizările la premiile Google Play 2017

Premiile Google Play sunt un eveniment pentru dezolvatorii Android și viitorul platformei. Mai este puțin până la decernarea lor, iar noi îți vom prezenta astăzi nominalizările pentru cele mai bune aplicații și cele mai bune jocuri.

Vom afla cine sunt câștigătorii doar pe 18 Mai, dar între timp putem explora aplicațiile și jocurile nominalizate, care cu siguranță au ajuns pe aceste liste cu un motiv bun.

  1. Citymapper - Real Time Transit

    Citymapper – Real Time Transit

    Aplicaţia Citymapper oferă informaţii complete cu hărţi cu oraşe precum Londra, New York, Paris şi Berlin. Prezintă date actualizate, pentru a putea vizualiza programele de funcţionare ale diferitelor mijloace publice de transport.

  2. Fabulous: Motivate Me!

    Fabulous: Motivate Me!

    Fabulous te va ajuta să îţi atingi obiectivele şi, cel mai important, să dobândeşti obiceiuri sănătoase. Permite utilizatorului să-şi stabilească obiective şi obiceiuri sănătoase, de exemplu, să bea apă, să facă exerciţii, să piardă în greutate şi să doarmă mai bine, etc.

  3. Memrise: Free, Fun, Learning

    Memrise: Free, Fun, Learning

    Această aplicație îți permite să înveți și să perfecționezi o nouă limbă. Printr-un joc interactiv, în care ești personajul central al aventurii vei putea învața limbi precum franceza, spaniola, chineza, japoneza, norvegiana și multe altele.

  4. Choices: Stories You Play

    Choices: Stories You Play

    Citește mai multe poveşti în care trebuie să iei decizii care vor afecta protagonistul. Trebuie să urmăreşti povestea pentru a face progrese în fiecare capitol, alegând între rezolvarea unei crime, ajutatul unui boboc la facultate sau să-ţi creezi o armată.

  5. Pokémon GO

    Pokémon GO

    Aventurează-te dincolo de lumea reală şi încearcă să devii un adevărat vânător și antrenor Pokémon. O hartă realistă a mediului îţi va arata locaţia Pokémonilor şi mulţumită efectul de realitate augmentată, poţi vedea Pokémonii în mediul din lumea reală.

Cele mai bune jocuri indie pentru Android pe care să le încerci
Cele mai bune jocuri indie pentru Android pe care să le încerci

Jocurile indie au câștigat o popularitate enormă în ultimii ani, datorită creativității și inovației pe care le aduc în lumea gaming-ului. Fără constrângerile marilor studiouri, dezvoltatorii independenți au libertatea de a explora concepte unice și de a oferi experiențe de j…