Cele mai bune aplicații și jocuri pentru a sărbătorii Ziua Star Wars

Imagine de la Cele mai bune aplicații și jocuri pentru a sărbătorii Ziua Star Wars

Astăzi, pe data de 4 Mai, este sărbătorit filmul Star Wars, creat de George Lucas. Data a fost aleasă datorită frazării în limba engleză „May the Fourth (Force) be with you”. Deși nu este o sărbătoare oficială, milioane de fani au ales să celebreze în această zi, încă din 2011.

Așadar, astăzi noi am ales să îți prezentăm cele mai bune jocuri și aplicații pentru orice fan Star Wars. Nu uita să ne spui în comentarii care este aplicația ta favorită.

  1. Angry Birds Star Wars HD

    Angry Birds Star Wars HD

    Angry Birds Star Wars HD conține un set de niveluri care necesită tehnică și strategie din partea utilizatorului pentru a atinge obiectivul principal: porcii. Scopul principal este ca și în celelalte jocuri Angry Birds, și anume de a lovi porcii, și să te gândești foarte bine să distrugi toate obstacolele care protejează inamicul.

  2. Star Wars™ Pinball 3

    Star Wars™ Pinball 3

    Star Wars Pinball îţi permite să interacţionezi cu personajele iconice şi să retrăieşti cele mai bune momente ale universului Star Wars cu trei mese distractive tematice de pinball. Poţi alege între a sprijini Imperiul Galactic sau Alianţa Rebelă, în turneul online al comunităţii Star Wars Pinball.

  3. LEGO® STAR WARS™

    LEGO® STAR WARS™

    Învinge partea întunecată prin construirea și contrarea personajelor tale preferate din Star Wars. Completează provocări și rezolvă puzzle-uri pentru a reușii să preiei întreg controlul asupra galaxiei. Construiește-ți propria ta armată avansează de-a lungul drumul tău prin cele 15 nivele.

  4. Star Wars: Commander

    Star Wars: Commander

    În acest joc, pe care nici unul din fanii Star Wars nu ar dori să îl rateze, vei lua parte la o aventură captivantă, în care tu vei fi desemnat liderul rebelilor sau liderului întregului Imperiul Galactic. La începutul jocului, trebuie să alegi dacă vrei să lupți cu Alianța Rebelă sau Imperiul Galactic.

  5. Wikia: Star Wars

    Wikia: Star Wars

    O enciclopedie Star Wars creată de către fani. Completată cu date actualizate şi exacte cu privire la personajele din filme, TV şi benzi desenate. Colectează sute de pagini de articole scrise de fanii Star Wars. Motorul de căutare este foarte util.

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android
Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…

Cele mai bune jocuri de biliard pentru telefonul cu Android
Cele mai bune jocuri de biliard pentru telefonul cu Android

Bine ați venit în lumea fascinantă a jocurilor de biliard pentru Android, unde precizia, strategia și divertismentul se întâlnesc într-o experiență virtuală captivantă. Indiferent dacă sunteți un entuziast al biliardului sau un jucător ocazional, această listă cuprinde cele m…