Cele mai bune jocuri din Aprilie 2017: Taste Buds, Hot Hands!, RPS Knights

Imagine de la Cele mai bune jocuri din Aprilie 2017: Taste Buds, Hot Hands!, RPS Knights

Aprilie a fost o lună frumoasă. Vremea a început să se încâlzească, iar pe momente să se răcească din nou, și cu toate că nu a fost pe placul tuturor, acum a ajuns pe final, iar noi putem recapitula cele mai bune jocuri care s-au lasat în această lună.

Așadar, dă o privire peste lista noastă și spune-ne ce alte jocuri ți-au plăcut în această lună.

  1. Taste Buds

    Taste Buds

    Taste Buds este un joc de puzzle cu peste 180 de nivele pline de distracție și diferite arome. Va trebui să potrivești trei sau mai multe piese identice pentru a putea avansa în joc și pentru a salva personajele și mâncarea.

  2. Nonstop Chuck Norris

    Nonstop Chuck Norris

    Controlează puterea de neoprit a lui Chuck Norris într-un joc de acțiune plin de arme și diferite elemente. Misiunea ta este de a salva multiple universuri în timp ce îmbunătățești puterea personajului. Game-play-ul nu este stresant și nu necesită o conexiune la internet.

  3. CodyCross - Crossword

    CodyCross – Crossword

    Alătură-te lui CodyCross, un extraterestru prietenos care tocmai a aterizat pe Pământ. Călătorește prin timp și spațiu pentru a descoperi istoria planetelor prin diferite puzzle-uri, în care trebuie să îți folosești cunoștințele și abilitățile.

  4. Hot Hands!

    Hot Hands!

    Hot Hands este cel mai nou joc de la The Ellen DeGeneres Show. Acest joc combină distracția cu celebrități și cultură pop cu un buton roșu uriaș. Pe ecran va apărea o imagine cu o vedetă și tu ai trei secunde să spui cine este. De asemenea poți alege să joci cu inițiale sau alegeri multiple.

  5. RPS Knights

    RPS Knights

    Participă la războaie uriașe de peste 100 contra 100, sub regulile jocului de piatră-foarfece-hârtie. Jocul se poate juca în modul de campanie, unde lupți cu cât mai multe unități și modul de provocare în care trebuie ai un număr fix de unități.

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android
Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…