Cele mai bune aplicații de învățare pentru copii

Imagine de la Cele mai bune aplicații de învățare pentru copii

Metodele educaționale s-au schimbat de-a lungul ultimilor ani. În timp ce educația încă se desfășoară în școlii și instituții, acum este mult mai ușor să înveți acasă, să îți continui educația, sau să folosești internetul pentru a obține informații.

Pentru că copilăria este cel mai crucial moment pentru învățare, astăzi ți-am pregătit o listă cu cele mai bune aplicații pentru educația copiilor tăi! 

  1. Google Classroom

    Google Classroom

    Obiectivul principal al acestei aplicaţii este de a facilita comunicarea dintre profesor şi student sau părinte. Aplicația permite utilizatorilor să comunice în timp real, având posibilitatea să partajeze şi să stabilească sarcinile, să integreze calendare (date de examinare), să trimită anunţuri şi alte informaţii importante.

  2. PBS KIDS Video

    PBS KIDS Video

    Această aplicație este concepută special pentru copii, și conține videoclipuri educaționale, complet potrivite și sigure. Părinții pot urmări care sunt informațiile pe care copii ar trebui să le învețe prin intermediul videoclipurile gratuite.

  3. Amazon Kindle

    Amazon Kindle

    Kindle este un cititor de e-book-uri de la Amazon, cu o interfață în limba engleză. Aplicația sincronizează automat cartea între diferite dispozitive, astfel încât poți alege cărți pentru copii tăi. Îţi permite să reglezi dimensiunea textului și să modifici luminozitatea ecranului.

  4. Învaţă engleză cu Duolingo

    Învaţă engleză cu Duolingo

    Duolingo este o aplicație de învățare a limbilor străine, care implică elevul într-o metodologie de învățare distractivă cu care învățarea altor limbilor străine este una usoară, plăcută și eficientă. Cu ajutorul exercițiilor, traducerilor, formarea de propoziții și fraze, vei avansa în limba selectată.

  5. ClassDojo

    ClassDojo

    ClassDojo este o aplicație pentru copii care simulează o sală de clasă. Cu ajutor ei, studenții, părinții și profesorii pot interacționa intre ei, pentru a asigura o educație mai bună. Deși nu înlocuiește experiența din clasă, este un instrument eficient de comunicare.

Cele mai bune aplicații de șah pentru telefonul cu Android
Cele mai bune aplicații de șah pentru telefonul cu Android

Dacă ești un fan al șahului, atunci sunt șanse să știi că nu există nimic ca emoția de a-l juca pe un telefon cu Android. De la personalizarea diferitelor piese de pe tablă până la crearea propriilor strategii și mutări unice, aplicațiile de șah deschid o lume cu totul nouă a…