Cele mai bune 5 jocuri cu lume deschisă pentru Android

Imagine de la Cele mai bune 5 jocuri cu lume deschisă pentru Android

Nu există alt tip de joc mai captivant decât jocurile cu lume deschisă. Cele mai bune jocuri cu lumi deschise sunt cele care îmbină libertatea și alegerea liberă, și sunt umplute cu un milion de mici aventuri. Desigur, nu toate jocurile de acest tip sunt la fel, existând o mulțime de opțiuni pentru orice jucător.

La fel și această listă, conține jocuri care vor mulți orice tip de jucător, și îți vor oferi sute de ore de distracție pe dispozitivul tău Android.

  1. Crashlands

    Crashlands

    Intră în pielea lui Flux Dabes, un camionagiu galactic care sfârşeşte prin a fi blocat pe o planetă extraterestră. Explorează Crashlands, construieşte-ţi baze şi staţii de lucru, află mai multe poveşti ale personajelor pe care le întâlneşti şi completează sute de quest-uri.

  2. Arcane Legends

    Arcane Legends

    Acesta este un joc multiplayer online care combină aventura şi animale de companie fantastice, prin taverne întunecate, păduri şi minele Arlor. Înfrânge-ţi duşmanii pentru a debloca abilităţi speciale şi pentru a găsi noi animale de companie.

  3. Growtopia

    Growtopia

    Growtopia este un joc de tip artizanat, un multiplayer sandbox în care poţi crea şi inventa tot felul de lucruri diferite. Construieşte o casă, edifica temniţe sau orice altceva, cu prietenii, într-o aventură bună.

  4. Gangstar Vegas

    Gangstar Vegas

    În acest joc te vei cufunda într-o călătorie periculoasă prin celebrul oraș Las Vegas, încercând să supraviețuiești misiunilor grele și să fi câștigător. Fi un luptător adevărat și supraviețuiește celor 80 de misiuni pline de acțiune și pericol.

  5. Random Adventure Roguelike

    Random Adventure Roguelike

    Trăiește o aventură la întâmplare, descoperă noi insule, lupta împotriva monștrilor, îndeplinește diferitele misiuni, colectează elemente și obține din ce în ce mai multe pe măsură ce călătorești prin aventura ta.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android
Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android

Capacitatea de a accesa și controla un computer de la distanță folosind un dispozitiv Android nu este doar o comoditate, ci o necesitate pentru mulți profesioniști și utilizatori obișnuiți. Fie că este vorba de asistență tehnică, accesarea fișierelor de la birou de pe dispozi…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…