Super Mario Run este disponibil însfârșit pe Android!

Imagine de la Super Mario Run este disponibil însfârșit pe Android!

Astăzi, 23 Martie, se lansează jocul pentru dispozitive mobile Android, Super Mario Run!

Super Mario Run a fost lansat prima dată pentru dispozitivele iOS în Decembrie 2016, fiind un succes din prima. Acum jocul este disponibil și pentru Android, fiind gratuit, dar conține achiziții în magazinul aplicației.

Primele nivele vor mulțumi orice fan al jocului, avansând în dificultate, personajul Mario având câteva trucuri noi. Scopul acest joc este a colecta cât mai multe monede până la linia de finish. Vei avea o mulțime de monede care apar în joc, care vor fi colectate pentru a-ți construi propriul regat. Unele monede vor necesita mai multă finețe în mișcări, dar vor valora mai mult.

Când te plictisești de colectat monede, atunci poți explora modurile Kingdom Builder și Toad Rally. Dacă ai suficiente monede poți construi un mic regat cu case, flori și alte decorațiuni. Vei putea concura împotriva altor jucători necunoscuți, și dacă ești învingători vei primi recompense.

Per total Super Mario Run este un joc al cărui scop este construirea unui regat frumos și ocupat.

Cele mai bune jocuri de construit orașe pentru Android
Cele mai bune jocuri de construit orașe pentru Android

Construiește orașe, dezvoltă infrastructura și extinde-te Dacă ești pasionat de jocurile de construcție urbană și cauți titluri care să îți permită să îți dezvolți propriul oraș pe dispozitivul Android, ai ajuns în locul potrivit. Jocurile de construcție urbană oferă o combin…