La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților! 5 aplicații de care te vei îndrăgosti

Imagine de la La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților! 5 aplicații de care te vei îndrăgosti

Valentine’s Day sau Ziua Îndrăgostiților se aproprie cu pași repezi, ceea ce înseamnă că o mulțime de oameni din întreaga lume se pregătesc pentru a sărbători această această zi.

Există o mulțime de aplicații Android care te pot ajuta în aceasta ocazie, și îți pot face experiența mai plăcută. Astăzi îți vom prezenta cele mai bune dintre acestea.

  1. Pic Collage

    Pic Collage

    Pic Collage este o aplicaţie de editare foto care îţi permite să creezi şi să personalizezi imagini prin colaje pe dispozitivul mobil. Pentru că știm că vei face multe poze alături de persoana iubită, alege să comemorezi aceste momente cu ajutorul acestei aplicații.

  2. IMDb Movies & TV

    IMDb Movies & TV

    IMDb Movies & TV este un ghid TV şi de filme care te ţine informat cu privire la filmele şi programele de televiziune preferate. Având în vedere că mersul la film este una din activitățile preferate de Valentine’s Day, această aplicație te va ghida în acest sens.

  3. Yummly Recipes & Recipe Box

    Yummly Recipes & Recipe Box

    Dacă vrei să îți surprinzi persoana iubită cu o cină romantică pregătită de tine, atunci aceasta este aplicația potrivită pentru tine. Vei găsi o mulțime de rețete, alături de listele de ingrediente, pentru a reuși să gătești cina perfectă.

  4. Sfântul Valentin Imagine

    Sfântul Valentin Imagine

    Personalizează-ți dispozitivul pentru a intra în atmosfera sărbătorii iubirii! Alege din diferitele imagini de fundal oferite de aplicație, de la inimioare la trandafiri și multe altele. De fiecare dată când atingi ecranul vor apărea noi elemente.

  5. Floraria FlorideLux.ro

    Floraria FlorideLux.ro

    Dacă nu poți să petreci ziua alături de persoana iubită, alege să o surpinzi cu un buchet de flori prin care să îi arăți că te gândești la ea! Comandă ușor prin aplicație buchetul preferat de tine și poți plăti prin intermediul cadului bancar.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android
Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android

Capacitatea de a accesa și controla un computer de la distanță folosind un dispozitiv Android nu este doar o comoditate, ci o necesitate pentru mulți profesioniști și utilizatori obișnuiți. Fie că este vorba de asistență tehnică, accesarea fișierelor de la birou de pe dispozi…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…