Tot ce trebuie să ști despre emoji-uri

Imagine de la Tot ce trebuie să ști despre emoji-uri

Emoji-urile au acaparat lumea internetul, oferind un mod accesibil și prietenos de a-ți exprima emoțiile. Din păcate pentru noi, utilizatorii de Android, Apple a fost prima companie care a adoptat acest tip de comunicare pentru a atrage mai mulți utilizatori din Japonia. Nu a durat mult și internetul a explodat, devenind un trend popular în rândul utilizatorilor de smartphone. Dacă vrei să afli mai multe despre emoji atunci citește în continuare.

În timp ce sistemul de operare Android suportă emoji, aceastea nu funcționează pe orice dispozitiv. Emoji-urile au intrat oficial în lumea Android odată cu versiunea 4.1 Jelly Bean, colorate în versiunea 4.4 KitKat și Unicode 9 emoji cu versiunea 7.0. Asta înseamnă că experiența ta va depinde de dispozitivul și software-ul folosit.

Indiferent dacă telefonul tău suport emoji sau nu, experiența nu va fi la fel eficientă cum ne dorim. Unele aplicații suport emoji doar cu anumite versiuni de Android.

În ceea ce privește Facebook Messenger, această aplicație vine cu suport integrat pentru emoji. Facebook Messenger este cea mai populară modalitate de comunicare în ziua de azi, deci nu este de mirare că emoji-urile sunt parte din ea. Există un buton în partea de jos a ecranul din conversații cu patru fețe. Apasă pe ea și vei vedea toate emoji-urile disponibile pe care le poți folosi în conversație.

Pentru a folosi emoji în WhatsApp deschide pur și simplu o conversație și apasă pe iconița cu o față zâmbitoare din colțul din stânga jos. Iar pentru Skype, vei găsi tot în colțul din stânga jos opțiunea de emoji.

Printre alte aplicații de mesagerie care suportă emoji se numără Hangouts, Google Messenger, Google Allo și Snapchat.

Imagine de la Tot ce trebuie să ști despre emoji-uri

Uneori poate nu vrei să folosești o aplicație pentru a trimite emoji, ci vrei pur și simplu să folosești tastatura. Există sute de aplicații pentru tastatură cu emoji, pe care le poți folosi ca o alternativă la aplicațiile de mesagerie.

Gboard este alternativa oferită de Google care este deasemenea și foarte eficientă. Avantajul acestei tastaturi este abilitatea de a putea căuta emoji în loc să răsfoiești pentru a găsi ce cauți. Pentru a folosi emoji, găsește butonul pentru virgulă, localizat în partea din stânga jos. Ține apăsat și vei găsi toate opțiunile pentru emoji.

Alte aplicații pentru tastatură foarte eficiente sunt Swiftkey și Swype. Aceste aplicații oferă o mulțime de opțiuni pentru emoji, ușor de folosit pentru orice utilizator.

Acum că ști toate aceste informații și aplicațiile esențiale pentru emoji, spune-ne în comentarii care este aplicația cu cei mai tari emoji, în opinia ta!

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…

Cum adaugi un buton de contact pe Instagram
Cum adaugi un buton de contact pe Instagram

Instagram îți oferă o nouă funcție prin care simplifici modul în care urmăritorii și potențialii clienți iau legătura cu tine prin social media. Aceasta este butonul dedicat pentru contact. Se prezintă sub formă de call to action, precum „call”, „email”…

Cum să trimiți un mesaj către mai multe contacte pe WhatsApp
Cum să trimiți un mesaj către mai multe contacte pe WhatsApp

WhatsApp este, fără îndoială, cea mai populară aplicație de mesagerie instant din lume. Utilizatorii se bazează pe ea pentru a rămâne în legătură cu prietenii și familia. Cu creșterea continuă a popularității WhatsApp, platforma deținută de Facebook este folosită pe scară lar…