Cele mai bune jocuri din Ianuarie 2017: Golf Clash, Sushi Cat, WarFriends

Imagine 2 de la Cele mai bune jocuri din Ianuarie 2017: Golf Clash, Sushi Cat, WarFriends

Ianuarie ne-a adus vreme rece de iarnă și a fost o lună de recuperare după Crăciun. Dar, pe lângă toate acestea, Ianuarie a adus și primele jocuri din 2017 și o mulțime de distracție.

Dă o privire peste cele mai bune jocuri ale lunii și descoperă care sunt primele tale jocuri preferate din 2017!

  1. Raiders Quest RPG

    Raiders Quest RPG

    Raiders Quest este un joc RPG în care trebuie să aduni și să antrenezi peste 50 de eroi unici, cu noi personaje care se alătură echipei în fiecare săptămână. Cucerește numeroase castele și colectează echipament pentru a deveni învingător!

  2. Golf Clash

    Golf Clash

    Joacă golf pe trasee frumoase împotriva jucătorilor din întreaga lume, totul în timp real, în jocuri de 1 la 1. Poți să îți provoci prietenii de pe Facebook și să îți îmbunătățești echipamentul și abilitățile.

  3. Little Panda Restaurant

    Little Panda Restaurant

    Dacă vrei să fi un bucătar renumit, începe chiar de aici și ajută-l pe simpaticul urs panda să își gestioneze restaurantul. Alege dintr-o varietate de mâncăruri, pe care dacă le execuți perfect, vei primi bani pentru alte rețete.

  4. Sushi Cat

    Sushi Cat

    Joacă un puzzle cu 27 de nivele de distracție. Bazat pe seria de jocuri iubită de milioane de jucători, Sushi Cat este acum disponibil pentru dispozitivele mobile. Tot ce trebuie să faci este să muți pisica din partea de sus a ecranului și să o privești cum sare peste obstacole.

  5. WarFriends

    WarFriends

    Mergi la război cu prietenii tăi și formează cea mai bună echipă în acest joc de acțiune 3D. Evită gloanțele, adăpostește-te și elimină forțele invadatoare prin orice metodă. De asemenea poți debloca un arsenal întreg cu arme, de la pistoale la proiectile anti-tancuri.

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android
Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…