Cele mai bune aplicații pentru gestionarea fișierelor pentru a menține telefonul ordonat

Imagine 2 de la Cele mai bune aplicații pentru gestionarea fișierelor pentru a menține telefonul ordonat

Aplicațiile pentru gestionarea fișierelor par a fi foarte similare, dar datorită caracteristicilor în plus oferite de unele, putem face diferența dintre o aplicație bună și o aplicație grozavă.

Asigură-te că folosești unul dintre cele mai bune aplicații pentru gestionarea fișierelor alegând una dintre aplicațiile menționate mai jos.

  1. ASTRO File Manager with Cloud

    ASTRO File Manager with Cloud

    ASTRO File Manager este o aplicaţie care are drept scop creşterea productivităţii prin organizarea, în Cloud, a fişierelor şi conţinutului stocat pe telefon şi pe alte dispozitive. Poţi administra şi sincroniza conţinutul din Cloud, Dropbox, Google Drive, SkyDrive și altele.

  2. Solid Explorer File Manager

    Solid Explorer File Manager

    Panoul dublu oferit în Solid Explorer îți permite să navighezi prin două foldere separate și să le muți cu ușurință. Altă caracteristică a aplicației este stocarea în cloud, mai exact Dropbox, Google Drive și OneDrive, și suportul de la Chromecast.

  3. File Manager HD(File transfer)

    File Manager HD(File transfer)

    O caracteristică distinctivă pentru File Manager HD este faptul că îți arată cele mai recente fișiere pe pagina de start a browser-ului. Dacă cauți un fișier accesat recent, trebuie doar să mergi pe timeline pentru a-l găsi.

  4. File Commander

    File Commander

    File Commander este o aplicație comună dar una dintre cele mai bune pentru Android. Interfața include fișiere de bază pentru videoclipuri, fotografii, documente, muzică și descărcări. Dacă apeși pe unul dintre acestea vei putea vedea locația fișierelor pe telefon.

  5. Root Browser (File Manager)

    Root Browser (File Manager)

    Root Browser este cea mai bună alegere pentru dispozitive cu root. Pe lângă faptul că este total funcțională, aplicația îți permite să schimbi permisiunile aplicațiilor și să editezi tot felul de fișiere. Nu este obligatoriu să ai telefon cu root pentru a funcționa.

Unde găsești fișierele descărcate de pe Telegram
Unde găsești fișierele descărcate de pe Telegram

Telegram este una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie din lume, fiind apreciată pentru viteza și funcțiile sale avansate, dar și pentru securitatea comunicării. Indiferent dacă folosești aplicația pentru a partaja imagini haioase cu prietenii, documente importante…

Ce este crossposting-ul pe Instagram și cum îl folosești?
Ce este crossposting-ul pe Instagram și cum îl folosești?

Dacă ești activ pe rețelele sociale, probabil ai auzit de crossposting, un instrument foarte util atunci când vrei să publici același conținut pe mai multe platforme. Crossposting-ul este procesul de a distribui aceeași postare, fotografie, video sau reel atât pe Instagram, c…

Cum folosești filtre și fundaluri la apelurile video pe WhatsApp
Cum folosești filtre și fundaluri la apelurile video pe WhatsApp

WhatsApp continuă să inoveze, iar acum poți adăuga filtre și fundaluri personalizate în timpul apelurilor video, aducând o notă unică fiecărei conversații. Iată cum poți să personalizezi apelurile video pentru a te simți mai confortabil și pentru a te exprima într-un mod crea…

Cum lași comentarii publice la Instagram stories
Cum lași comentarii publice la Instagram stories

Instagram continuă să inoveze și să ofere noi funcții pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor săi. O noutate recentă este opțiunea de a lăsa comentarii publice la poveștile de pe platformă, oferindu-ți o modalitate diferită de a interacționa cu prietenii. Ce sunt coment…

Cum să adaugi muzică profilului de Instagram
Cum să adaugi muzică profilului de Instagram

Instagram a lansat o nouă funcție care îți permite să adaugi o piesă preferată direct în profilul tău! Dacă ți-e dor de zilele MySpace și HI5, în care muzica era o parte integrantă a profilului, acum poți readuce puțin din acel vibe și pe Instagram. Vrei să știi cum să faci a…