5 jocuri multiplayer esențiale pentru Android

Imagine de la 5 jocuri multiplayer esențiale pentru Android

Jocurile Android evoluează din ce în ce mai mult. În ziua de astăzi există o tonă de jocuri care suportă modul multiplayer, inclusiv jocuri în timp real co-op sau PvP.

Dacă cauți un joc pe care să îl poți juca împreună cu prietenii tăi, aici sunt cele mai bune jocuri Android pentru multiplayer!

 1. Asphalt 8: Airborne

  Asphalt 8: Airborne

  În Asphalt 8: Airborne poți executa cascadorii aeriene dinamice, la mare viteză, într-o experiență de conducere intensă, având posibilitatea de a juca împreună cu până la 12 alți jucători.

 2. Clash of Clans

  Clash of Clans

  Clash of Clans este un joc epic de lupte dar simplu în același timp, însoțit de mișcări strategice gândite în avans de către jucător, în care trebuie să îți conduci propriul clan către o victorie iminentă în timp ce lupți contra altor mii de alți jucători online.

 3. Dungeon Hunter 5

  Dungeon Hunter 5

  Adună cei mai buni războinici şi mergi la vânătoare de recompense pentru a găsi obiecte rare şi, desigur, confruntă-te cu forţele răului care încearcă să-ţi distrugă regatul. Gândirea strategică este cea mai bună armă în acest RPG în care poți juca cu alți 4 jucători sau doar unul.

 4. Exploding Kittens® - Official

  Exploding Kittens® – Official

  Aceasta este versiunea digitală a popularului joc de cărţi în care ai nevoie de un pic de noroc pentru a evita pisici explozive, precum şi o strategie care să-ţi pună talentul în valoare. E ca şi ruleta rusească, dar cu cărţi. Poţi fura cărţi de la adversarii tăi sau poţi sări peste rândul tău. 

 5. Modern Combat 5: Blackout

  Modern Combat 5: Blackout

  În această versiune nouă și antrenantă de Modern Combat vei forma o echipă SWAT cu prietenii. Misiunea ta este a-ți testa abilitățile în timp ce lupți contra altor echipe reale la nivel global. Poți juca singur sau în modul multi-player.

Cele mai bune jocuri indie pentru Android pe care să le încerci
Cele mai bune jocuri indie pentru Android pe care să le încerci

Jocurile indie au câștigat o popularitate enormă în ultimii ani, datorită creativității și inovației pe care le aduc în lumea gaming-ului. Fără constrângerile marilor studiouri, dezvoltatorii independenți au libertatea de a explora concepte unice și de a oferi experiențe de j…

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …