Ce jocuri Android să aștepți în 2017

A sosit în sfârșit 2017! Este timpul pentru un nou an, în care vom încerca să fim mai buni ca în anul precedent, iar pentru că orice nou început trebuie marcat, vom începe anul cu acest articol în care îți vom prezenta cele mai așteptate jocuri din acest an.

Super Mario Run

Imagine de la Ce jocuri Android să aștepți în 2017

Primul joc, care a fost deja lansat în Apple Store, este Super Mario Run. Acesta este primul joc oficial Mario, creat pentru dispozitivele mobile, și oferă jucătorului aceiași experiență de platformă din Regatul Ciupercilor. Jocul este acționat prin atingeri pe ecran și are un mod în care scopul jucătorului este de a colecta monede, un mod în care poți juca împotriva altor jucători și un mod în care poți crea propriul tău regat.

Planet of Heroes

Imagine de la Ce jocuri Android să aștepți în 2017

Planet of Heroes este un joc de strategie creat pentru a aduce distracția și complexitatea MOBA pe dispozitivele mobile. Devourer, o ființă galactică puternică este prizonier pe Planeta Ritual. Dacă aceste este trezit, va si un dezastru pentru întreaga galaxie. Pentru a-l menține adormit, o arenă cu lupte constante este construită.

Marvel’s Guardians of the Galaxy: A Telltale Game Series

Imagine de la Ce jocuri Android să aștepți în 2017

În acest nou joc de la seria de jocuri Telltale, vei porni într-o aventură, în care vei prelua multiple roluri din formația de eroi. Va trebui să iei conducerea și să te pui în locul pilotului pentru a conduce escapadele prin univers.

Dragon Fin Soup

Imagine de la Ce jocuri Android să aștepți în 2017

De la studioul indie Grimm Bros, apare un joc RPG care aduce la un loc acțiunea tactică și elementele roguelike într-o lume întunecată, ca de basme. Poți alege să descoperi povestea personajului ales în modul Story sau să intri într-o călătorie pentru a descoperi lumea Asura în modul Survival.

Titanfall: Frontline

Imagine de la Ce jocuri Android să aștepți în 2017

Jocul de debut al francizei Titanfall este un joc de strategie cu cărți, în care jucătorii preiau rolul comandanților de brigadă, jucând online, în timp real cu alți jucători. Jocul conține sute de piloți, titani și cărți cu abilități speciale, având posibilitatea de a îmbunătății unitățile. Jucătorii pot crea propria gașcă IMC sau Militia, atunci când doresc să provoace daune rapide și să învingă inamicii.