Cele mai bune jocuri din Decembrie 2016: Glitch Fixers: Powerpuff, Crime Files

Mai avem foarte puțin până la noul an, ceea ce înseamnă că pregătirile sunt în toi și arzi de nerăbdare!

Cât timp aștepți anul nou, încearcă cele mai bune aplicații din luna Decembrie și întâmpină noul an mai relaxat și mai bucuros!

  1. Glitch Fixers: Powerpuff

    Glitch Fixers: Powerpuff

    În acest joc cu Fetițele Powerpuff, trebuie să salvezi internetul de la monștri! Rezolvă diferite puzzle-uri și luptă cu diferiții monștri care îți apar în cale! Acest joc este inspirat de episodul viral cu Fetițele Powerpuff „Viral Spiral”!

     

  2. Japan Food Chain

    Japan Food Chain

    În acest joc va trebui să gestionezi un restaurant japonez și să încerci să răspândești fericire prin mâncarea ta delicioasă. Vei avea nevoie de reflexe rapide și un apetit pentru mâncarea japoneză. Pe măsură ce avansezi vei putea adăuga rețete și mări restaurantul.

  3. Crime Files

    Crime Files

    În jocul Crime Files, vei lua parte la o investigație criminalistică la locul crimei. Jocul combină puzzle-uri cu obiecte ascunse, și va trebui să găsești indicii, să analizezi obiectele și să interoghezi suspecții, totul pentru a găsi criminalul. 

  4. Tycoon Town - Day for your Hay

    Tycoon Town – Day for your Hay

    Construiește orașul perfect, pentru ca locuitorii tăi să poată evolua. Ai grijă de cetățeni, protejându-i de atacurile monștrilor, care stau și așteaptă să atace. Îmbunătățește economia, construind un imperiu al afacerilor și personalizează orașul.

  5. Birds Evolution - Clicker Game

    Birds Evolution – Clicker Game

    Combină diferite tipuri de păsări uimitoare și depășește-ți imaginația mixând aceste animale. Descoperă noi forme de păsări din ce în ce mai interesante, exotice și bizare. Adună monedele și creează păsări din ce în ce mai evoluate!

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android
Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…