Cele mai bune aplicații din luna Decembrie 2016: Friendly for Facebook, InstaSave

Pe măsură ce ne apropiem din ce în ce mai mult de Sărbători, realizăm cât de repede a trecut și luna Decembrie pe lângă noi.

Așa cum te-am obișnuit, e momentul să îți prezentăm cele mai bune aplicații ale lunii, pentru a-ți putea actualiza dispozitivul Android.

  1. Friendly for Facebook

    Friendly for Facebook

    Friendly este cea mai completă și mai bună alternativă la Facebook și FB Messenger. Conceput ca o extensie, aplicația economisește bateria, memoria și datele, oferind control asupra feed-ului.

  2. Christmas 2017- AppLock Theme

    Christmas 2017- AppLock Theme

    AppLock Theme Christmas 2017 este o temă gratuită, concepută în mod special pentru utilizatorii CM Security AppLock. Aplicația oferă protecție pentru dispozitiv, și o temă frumoasă pentru Crăciun.

  3. Coloring Book for Me & Mandala

    Coloring Book for Me & Mandala

    Colorează pagini cu modele unice și mandale în toate formele și mărimile posibile. Cu această aplicație vei putea elimina din stresul sărbătorilor și te vei simți mai bine desenând și dezlănțuindu-ți creativitatea.

  4. Fingerprint Quick Action

    Fingerprint Quick Action

    Realizează comenzi rapide prin atingeri și glisări cu degetul. Aplicația folosește senzorul pentru amprentă, pentru a realiza acțiuni precum: acasă, înapoi, închidere, deschide aplicații recente, meniu, scurtături și multe altele.

  5. InstaSave

    InstaSave

    InstaSave te ajută să salvezi imaginile și videoclipurile de pe Instagram, pe dispozitivul tău. După ce ai salvat o imagine, o poți vizualiza offline sau chiar reposta dacă dorești, în mod ușor și rapid.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android
Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android

Capacitatea de a accesa și controla un computer de la distanță folosind un dispozitiv Android nu este doar o comoditate, ci o necesitate pentru mulți profesioniști și utilizatori obișnuiți. Fie că este vorba de asistență tehnică, accesarea fișierelor de la birou de pe dispozi…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…