Oferte de Crăciun: Cele mai bune 5 aplicații pentru a găsi cele mai bune cadouri!

Ne apropiem cu pași repezi de sărbătorile de Crăciun și probabil că dacă nu ai terminat încă cumpărăturile, începi să te simți stresat. Nici o grijă!

Noi ți-am pregătit o listă cu cele mai bune aplicații pentru cumpărăturile de Crăciun care te vor ajuta să găsești cadoul ideal.

 1. OLX.ro- Anunturi gratuite

  OLX.ro- Anunturi gratuite

  Cu  aplicația OLX.ro ai la îndemână peste 4 milioane de anunțuri, în fiecare oră fiind adăugate peste 2 500 de anunțuri noi. Vezi în permanență statusul vânzătorului și primești o notificare în timp real atunci cand ai un mesaj.

 2. eMAG.ro

  eMAG.ro

  Cu  aplicația eMAG poți comanda rapid și în siguranță produsele pe care ți le dorești, de oriunde și oricând. Ai acces rapid la cea mai variată gamă de produse IT, electronice și electrocasnice, gadgeturi, jucării și produse pentru copii, cărți, muzica și filme.

 3. H&M

  H&M

  Aplicaţia H&M funcţionează ca o comandă rapidă către catalogul magazinului de pe telefonul mobil. Ai posibilitatea să utilizezi GPS-ul aplicaţiei pentru a găsi magazinul H&M cel mai apropiat şi de a primi notificări de oferte sau evenimente de la distribuitorul local, precum şi promoţii exclusive.

 4. Fashion Days

  Fashion Days

  Cu  aplicația Fashion Days vei putea alege din peste 500 de mii de produse originale de la peste o mie de brand-uri. Poți comanda haine pentru femei, bărbați, accesorii, bijuterii și articole pentru locuință.

 5. Catalogul IKEA

  Catalogul IKEA

  Această aplicaţie îţi permite să descarci ultima ediţie a catalogului IKEA. Publicaţiile digitale sunt pline cu inspiraţie şi idei de mobilare şi amenajare. În afara ideilor şi produselor, vei putea accesa şi mai mult conţinut cu telefonul sau tableta, imagini, filme şi camere şi vei cunoaşte poveştile produselor.

Cum editezi un story pe Instagram după ce îl postezi
Cum editezi un story pe Instagram după ce îl postezi

Instagram este platforma (aproape) perfectă pentru postarea de imagini și clipuri. Folosită de persoane fizice, companii sau guverne, această rețea socială a depășit un miliard de utilizatori activi pe lună. Instagram a implementat sistemul de Instagram Stories, postări care …

Cele mai bune widgeturi și aplicații meteo pentru Android
Cele mai bune widgeturi și aplicații meteo pentru Android

Ce vom purta mâine? Geacă sau tricou? Avem nevoie de umbrelă? Ghete sau adidași? Sunt întrebări la care putem avea răspunsul în câteva secunde. Aplicațiile meteo pentru Android și widget-urile pentru vreme sunt printre cele mai folosite utilitare. Acestea îți pot afișa atât s…