Cele mai bune jocuri din Noiembrie 2016: The Godfather, Gear.Club

Vine iarna, iar odata cu ea vine lista cu cele mai bune jocuri din lui Noiembrie! Încearcă cele mai noi și mai populare jocuri pentru a alunga plictiseala din zilele răcoroase.

De la jocuri mai clasice, la jocuri noi, lista din această luna cuprinde câte ceva pentru fiecare dintre voi! Așadar nu ezita să încerci aceste jocuri și să ne spui părerea ta în comentarii.

  1. The Godfather

    The Godfather

    Pentru prima data, Nașul vine în mod oficial cu un nou joc pentru dispozitivele mobile. Don Vito Corleone te invită să-i devi cât mai devotat în lumea criminală anilor 1945. Va trebui să îndeplinești diferite misiuni și să lupți pentru onoare și respect.

  2. Microsoft Solitaire Collection

    Microsoft Solitaire Collection

    Jocul numărul unu de Solitaire este acum disponibil pe Android. Pentru mai mult de 25 de ani, Microsoft Solitaire este unul dintre cele mai jucate jocuri din toate timpurile și este acum disponibil pentru dispozitivele mobile.

  3. Football Manager Mobile 2017

    Football Manager Mobile 2017

    Football Manager Mobile 2017 este un joc de fotbal în care poți prelua controlul oricărui club sportiv din 15 țări diferite. Tu vei decide tranferurile, tacticile, cine joacă și cine stă pe bancă. Doar tu vei putea conduce echipa la victorie!

  4. Moshi Monsters Egg Hunt

    Moshi Monsters Egg Hunt

    Eclozează în fiecare zi câte un nou moshling! Îl vei putea hrăni, te vei putea juca cu el, toate în căsuța din copaci Moshling. Această aventură este plină de coduri secrete și stele și un moshling creat special pentru tine.

  5. Gear.Club

    Gear.Club

    Gear.Club reprezintă o lume autentică a mașinilor. Cu experiența de condus realistă, motoare simulate în întregime, suspensii și aerodinamică, vei putea explora peisaje uimitoare și concura la curse online.

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android
Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…