Cele mai bune jocuri din Noiembrie 2016: The Godfather, Gear.Club

Vine iarna, iar odata cu ea vine lista cu cele mai bune jocuri din lui Noiembrie! Încearcă cele mai noi și mai populare jocuri pentru a alunga plictiseala din zilele răcoroase.

De la jocuri mai clasice, la jocuri noi, lista din această luna cuprinde câte ceva pentru fiecare dintre voi! Așadar nu ezita să încerci aceste jocuri și să ne spui părerea ta în comentarii.

 1. The Godfather

  The Godfather

  Pentru prima data, Nașul vine în mod oficial cu un nou joc pentru dispozitivele mobile. Don Vito Corleone te invită să-i devi cât mai devotat în lumea criminală anilor 1945. Va trebui să îndeplinești diferite misiuni și să lupți pentru onoare și respect.

 2. Microsoft Solitaire Collection

  Microsoft Solitaire Collection

  Jocul numărul unu de Solitaire este acum disponibil pe Android. Pentru mai mult de 25 de ani, Microsoft Solitaire este unul dintre cele mai jucate jocuri din toate timpurile și este acum disponibil pentru dispozitivele mobile.

 3. Football Manager Mobile 2017

  Football Manager Mobile 2017

  Football Manager Mobile 2017 este un joc de fotbal în care poți prelua controlul oricărui club sportiv din 15 țări diferite. Tu vei decide tranferurile, tacticile, cine joacă și cine stă pe bancă. Doar tu vei putea conduce echipa la victorie!

 4. Moshi Monsters Egg Hunt

  Moshi Monsters Egg Hunt

  Eclozează în fiecare zi câte un nou moshling! Îl vei putea hrăni, te vei putea juca cu el, toate în căsuța din copaci Moshling. Această aventură este plină de coduri secrete și stele și un moshling creat special pentru tine.

 5. Gear.Club

  Gear.Club

  Gear.Club reprezintă o lume autentică a mașinilor. Cu experiența de condus realistă, motoare simulate în întregime, suspensii și aerodinamică, vei putea explora peisaje uimitoare și concura la curse online.

Cele mai bune jocuri de copii pentru Android
Cele mai bune jocuri de copii pentru Android

Jocurile ne-au fascinat copilăria. De la simplele bețe și pietre pe care le imaginam a fi alte obiecte până la jocurile complexe, ele ne-au ajutat să ne dezvoltăm. Acum, copiii se joacă pe telefon de la vârste din ce în ce mai fragede. Și nu ar fi indicat să îi privăm de ele,…