Cele mai bune aplicații din Noiembrie 2016: PhotoScan, Alpha Security-Antivirus, Solar Walk Lite

Finalul lunii Noiembrie marchează încheierea toamnei și începerea sezonului de iarnă. Fie că ne place sau nu, trebuie să ne obișnuim cu asta, iar pentru a te ajuta cu această tranziție am pregătit o listă cu 5 cele mai bune aplicații din Noiembrie, pentru a te putea bucura de cele mai bune aplicații în timp ce te încălzești cu un ceai.

Spune-ne dacă aplicațiile tale preferate se află în această listă, și dacă nu, spune-ne care sunt acestea în comentarii.

  1. PhotoScan de la Google Foto

    PhotoScan de la Google Foto

    PhotoScan este o nouă aplicație de scanare de la Google Foto cu care poți să scanezi și să salvezi fotografiile printate preferate folosind camera foto a telefonului. Animează fotografiile scanate folosind filme, filtre și comenzi avansate de editare și apoi trimite-le tuturor printr-un link.

  2. Alpha Security-Antivirus

    Alpha Security-Antivirus

    Alpha Security este o aplicație creată pentru pentru protejarea utilizatorului și a dispozitivului mobil. Aplicația detectează în timp real apariția virușilor, locația comportamentelor suspicioase și efectuează curățarea sau blocarea acestora.

  3. Pure Gold GO Keyboard Theme

    Pure Gold GO Keyboard Theme

    Dacă ești pasionat de aur, încearcă această nouă temă de personalizare a dispozitivului mobil. Asigură-te că ai deja instalată aplicația GO Keyboard și personalizează-ți dispozitivul cu mult aur.

  4. Diamond Skull Kika Keyboard

    Diamond Skull Kika Keyboard

    Dacă ești utilizator al aplicației Kika Keyboard, și îți plac craniile sau diamantele, atunci încercă această nouă temă. Personalizează-ți Android-ul și fi unic în această lună.

  5. Solar Walk Lite - Solar System

    Solar Walk Lite – Solar System

    Află mai multe despre sistemul solar cu ajutorul unui simulator de uimitor. Aplicația conține fotografii făcute de NASA, arată în detaliu întregul sistem solar (opt planete, asteroizi pitici, comete, sateliți și stele etc.) și oferă informații despre fiecare planeta.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android
Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android

Capacitatea de a accesa și controla un computer de la distanță folosind un dispozitiv Android nu este doar o comoditate, ci o necesitate pentru mulți profesioniști și utilizatori obișnuiți. Fie că este vorba de asistență tehnică, accesarea fișierelor de la birou de pe dispozi…