5 aplicații esențiale pe care le poți utiliza offline

Chiar dacă datele mobile și rețelele Wi-Fi sunt mai ușor de obținut și accesat ca oricând, mai există momente în care accesul la internet nu ne este la îndemână și avem nevoie de o aplicație care funcționează offline.

Din fericire, există o mulțime de aplicații uimitoare pentru Android care le poți utiliza offline. Aceastea sunt cele mai bune, care pot fi folosite ca alternativă la aplicațiile care necesită internet.

  1. Google Traducere

    Google Traducere

    Google Translate este o aplicație esențială pentru călătoriile tale internaționale și nu numai. Traduce cuvinte și le citește cu voce tare în 65 de limbi, permite utilizarea de voce pentru a solicitări, vă oferă modul de convorbire și înregistrează traducerile favorite

  2. AccuWeather

    AccuWeather

    AccuWeather este o aplicaţie utilă care afişează informaţii detaliate despre starea vremii. Furnizează predicţii foarte precise pentru peste 2.7 milioane de oraşe ale lumii, îţi permite să verifici rapoartele despre vreme şi să personalizezi culorile după subiect.

  3. Offline maps & Navigation

    Offline maps & Navigation

    Această aplicație oferă hărți și navigare offline. Oferă de asemenea navigare vocală în peste 33 de limbi diferite și un mod de noapte bazat pe ora locală. Deasemenea, aplicația afișează clădirile în 3D pe hartă.

  4. Kiwix, Wikipedia offline

    Kiwix, Wikipedia offline

    Aplicația Kiwix este o alternativă foarte bună pentru enciclopedia wikipedia. În această aplicație, trebuie să descarci baza de date o singură dată și să o plasezi pe cardul SD sau în memoria internă. De asemenea, oferă opțiunea de a căuta conținut specific.

  5. Pocket

    Pocket

    Pocket News este o aplicaţie care îţi permite să salvezi, pe dispozitiv, practic orice găseşti pe Internet. Oferă sincronizare automată între dispozitiv (telefon sau tabletă) şi calculator şi îţi permite să salvezi articole şi clipuri video care pot fi vizualizate offline mai târziu.

Unde găsești fișierele descărcate de pe Telegram
Unde găsești fișierele descărcate de pe Telegram

Telegram este una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie din lume, fiind apreciată pentru viteza și funcțiile sale avansate, dar și pentru securitatea comunicării. Indiferent dacă folosești aplicația pentru a partaja imagini haioase cu prietenii, documente importante…

Ce este crossposting-ul pe Instagram și cum îl folosești?
Ce este crossposting-ul pe Instagram și cum îl folosești?

Dacă ești activ pe rețelele sociale, probabil ai auzit de crossposting, un instrument foarte util atunci când vrei să publici același conținut pe mai multe platforme. Crossposting-ul este procesul de a distribui aceeași postare, fotografie, video sau reel atât pe Instagram, c…

Cum creezi și folosești colecțiile pe Instagram
Cum creezi și folosești colecțiile pe Instagram

Instagram îți permite să organizezi și să salvezi postările preferate folosind funcția Collections. Poți păstra fotografii, clipuri și alte postări într-o ordine clară, împărțindu-le în colecții tematice. În acest articol, vei învăța cum să creezi și să folosești colecțiile p…

Cum folosești filtre și fundaluri la apelurile video pe WhatsApp
Cum folosești filtre și fundaluri la apelurile video pe WhatsApp

WhatsApp continuă să inoveze, iar acum poți adăuga filtre și fundaluri personalizate în timpul apelurilor video, aducând o notă unică fiecărei conversații. Iată cum poți să personalizezi apelurile video pentru a te simți mai confortabil și pentru a te exprima într-un mod crea…

Cum lași comentarii publice la Instagram stories
Cum lași comentarii publice la Instagram stories

Instagram continuă să inoveze și să ofere noi funcții pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor săi. O noutate recentă este opțiunea de a lăsa comentarii publice la poveștile de pe platformă, oferindu-ți o modalitate diferită de a interacționa cu prietenii. Ce sunt coment…