Cele mai bune aplicații din Octombrie 2016: PicsArt Photo Studio, happn

Alege să îți personalizezi dispozitivul Android cu cele mai noi și mai bune aplicații ale lunii Octombrie. Fie că vrei să editezi imagini, să întâlnești oameni noi sau să te trezești mai ușor în diminețile răcoroase, vei găsi în această listă aplicația potrivită.

Cu siguranța vei găsi o aplicație pe gustul tău, care îți va faci viața mai ușoară de acum încolo. Nu uita să dai o privire peste cele mai bune aplicații de Halloween și să închei luna pregătit.

 1. PicsArt Photo Studio

  PicsArt Photo Studio

  PicsArt este o aplicație de editare și personalizare a fotografiilor tale cu o mulțime de opțiuni de particularizare care îți permite să editezi imaginile direct de pe dispozitivul tău. Poți aplica filtre, efecte, rame, autocolante, text, redimensionări, rotiri, se poate regla culoarea și se pot face colaje.

 2. Alarmy (Sleep If U Can)- alarm

  Alarmy (Sleep If U Can)- alarm

  Cu această aplicație se va termina întârziatul de dimineață. Înregistrează un loc unde vrei să oprești alarma. Când alarma începe să sune, va trebui să mergi la locul înregistrat și să faci o poză. De exemplu, dacă baia este locul înregistrat, trezește-te și fă o poză băii.

 3. Bitcoin Wallet - Coinbase

  Bitcoin Wallet – Coinbase

  Această aplicație îţi permite să-ţi upgradezi contul Coinbase, în orice moment pentru a cumpăra sau pentru a realiza şi a primi transferuri de Bitcoins, cât mai sigur posibil. Se sincronizează cu web-ul, transmite link-uri către contul tău bancar şi îţi oferă o securitate ridicată.

 4. happn

  happn

  O reţea socială în care poţi întâlni şi discuta cu oameni atractivi, care trec pe lângă tine pe stradă (sau oriunde altundeva). Aplicaţia îţi trimite o notificare atunci când întâlneşti o persoană care utilizează aplicaţia, și poţi personaliza notificările pentru tipul de persoana de care eşti interesat.

 5. YoWindow Vreme

  YoWindow Vreme

  Verifică prognoza meteo prin imagini afişate pe ecranul Android, care reflectă condiţiile climatice ale zilei! De exemplu, în cazul în care acesta este noroasă, vei vedea o imagine cu o zi înnorată pe ecran. De asemenea, te informează despre umiditate, vânt rece şi temperatură.

Cum să dezactivezi istoricul de linkuri pe Instagram
Cum să dezactivezi istoricul de linkuri pe Instagram

Instagram îți permite să vezi toate site-urile pe care le-ai vizitat recent în aplicație, ceea ce poate fi util când vrei să recuperezi un link de produs pe care ai apăsat în timp ce navigai prin platformă. Pentru a profita de acest lucru, trebuie să activezi funcția de istor…

Cum să ștergi un repost pe TikTok
Cum să ștergi un repost pe TikTok

TikTok oferă mai multe opțiuni pentru a partaja un videoclip popular cu alții. Un astfel de truc este capacitatea de a reposta un videoclip cu o singură atingere. TikTok a plasat opțiunea Repost în meniul de share, iar datorită proximității butonului față de alte pictograme s…

Cum primești codul de verificare WhatsApp prin email
Cum primești codul de verificare WhatsApp prin email

WhatsApp a continuat să îmbunătățească platforma pentru siguranța și securitatea utilizatorilor săi. Serviciul de mesagerie a suportat conversații criptate end-to-end și backup-uri criptate pentru o lungă perioadă, dar din motive de securitate online, aceste măsuri nu sunt su…