Cele mai bune aplicații pentru a câștiga bani pe Android

Atunci când te uiți la telefonul tău, probabil că te gândești cum vei mai cheltui bani cu el, în loc să te gândești cum ai putea face bani. Probabil doar abonamentul te costă o mică sumă de bani în fiecare lună. Din fericire, există noi medote de a face bani prin aplicații cu ajutorul telefonului tău mobil.

În acest articol îți prezentăm care sunt aceste aplicații și cum le poți folosi pentru a face bani!

 1. Freelancer® - Talent & Jobs

  Freelancer® – Talent & Jobs

  Freelancer este o aplicație în care deși nu faci bani online instant, vei găsi job-uri freelance pentru a câștiga bani în plus. Angajatorii au proiecte, iar freelancerii vin cu propuneri. La final, vei fi angajat dacă te potrivești cu nevoile angajatorului.

 2. Appcasher

  Appcasher

  Dacă îți place să testezi mereu noi aplicații această este aplicația potrivită pentru tine. Cu aplicația AppCasher vei primi credit pentru instalarea și utilizarea aplicațiilor. Creditul poate fi transformat în carduri cadou pentru cumpărăturile de pe Amazon, iTunes sau chiar bani cash pe PayPal.

 3. MintCoins (Make / Earn Money)

  MintCoins (Make / Earn Money)

  MintCoins îți oferă de a câștiga monede virtuale prin descărcarea de noi aplicații, vizionarea de videoclipuri, completarea de sondaje și crearea de conturi noi. Odată ce ai ajuns la 1$ poți trimite banii în contul de PayPal. 


 4. GrabPoints - Free Gift Cards

  GrabPoints – Free Gift Cards

  Cu această aplicație vei putea câștiga bani și carduri cadou prin completarea de sondaje, vizionarea de videoclipuri, încercând noi aplicații și multe altele! Odată ce ai ajuns la un anumit număr de puncte poți alege un card cadoul sau să transferi banii în PayPal.

 5. Polycash - Make Money

  Polycash – Make Money

  Câștigă bani în timp ce răspunzi la întrebări zilnice și realizând sarcini simple, precum vizionarea de videoclipuri. Obține bonusuri zilnice, răspunde la întrebări și completează o mulțime de alte oferte pentru a obține punctele. Invită-ți prietenii și vei primit puncte bonus.

Cum schimbi culorile emoji-urilor de pe WhatsApp
Cum schimbi culorile emoji-urilor de pe WhatsApp

Popularitatea WhatsApp este în creștere. Acest lucru se datorează update-urilor consistente, care țin pasul atât cu zona IT, dar și cu cererile utilizatorilor. Ultimul update al WhatsApp include schimbarea culorilor emoji. Dacă te-ai plictisit de vechiul aspect al emoji-urilo…

Cum descarci și salvezi toate pozele de pe Instagram
Cum descarci și salvezi toate pozele de pe Instagram

Pentru poze și clipuri video, Instagram este rețeaua socială perfectă. Aici ai la dispoziție toate instrumentele necesare pentru editare și publicare. Ce faci, însă, dacă vrei să schimbi sau să îți închizi contul de Instagram, dar nu vrei să pierzi imaginile, story-urile sau …

Cum reacționezi la mesajele WhatsApp prin emoji
Cum reacționezi la mesajele WhatsApp prin emoji

WhatsApp este una dintre cele mai folosite aplicații de chat din întreaga lume. Deși este disponibilă pe cele mai mari platforme mobile, WhatsApp a rămas în urmă cu multe funcționalități și opțiuni. Din fericire, dezvoltatorii se pregătesc să lanseze un nou update pentru apli…

Cum anulezi salvarea automată a pozelor din Telegram pe Android
Cum anulezi salvarea automată a pozelor din Telegram pe Android

Telegram se află în topul celor mai populare aplicații de comunicare pentru Android. Cu ajutorul său poți să faci inclusiv transferuri de fișiere mari, până la 2GB, spre exemplu. Printre funcțiile sale care, totuși, pun niște semne de întrebare, se află salvarea automată a im…