Cele mai bune aplicații pentru a câștiga bani pe Android

Atunci când te uiți la telefonul tău, probabil că te gândești cum vei mai cheltui bani cu el, în loc să te gândești cum ai putea face bani. Probabil doar abonamentul te costă o mică sumă de bani în fiecare lună. Din fericire, există noi medote de a face bani prin aplicații cu ajutorul telefonului tău mobil.

În acest articol îți prezentăm care sunt aceste aplicații și cum le poți folosi pentru a face bani!

  1. Freelancer® - Talent & Jobs

    Freelancer® – Talent & Jobs

    Freelancer este o aplicație în care deși nu faci bani online instant, vei găsi job-uri freelance pentru a câștiga bani în plus. Angajatorii au proiecte, iar freelancerii vin cu propuneri. La final, vei fi angajat dacă te potrivești cu nevoile angajatorului.

  2. Appcasher

    Appcasher

    Dacă îți place să testezi mereu noi aplicații această este aplicația potrivită pentru tine. Cu aplicația AppCasher vei primi credit pentru instalarea și utilizarea aplicațiilor. Creditul poate fi transformat în carduri cadou pentru cumpărăturile de pe Amazon, iTunes sau chiar bani cash pe PayPal.

  3. MintCoins (Make / Earn Money)

    MintCoins (Make / Earn Money)

    MintCoins îți oferă de a câștiga monede virtuale prin descărcarea de noi aplicații, vizionarea de videoclipuri, completarea de sondaje și crearea de conturi noi. Odată ce ai ajuns la 1$ poți trimite banii în contul de PayPal. 


  4. GrabPoints - Free Gift Cards

    GrabPoints – Free Gift Cards

    Cu această aplicație vei putea câștiga bani și carduri cadou prin completarea de sondaje, vizionarea de videoclipuri, încercând noi aplicații și multe altele! Odată ce ai ajuns la un anumit număr de puncte poți alege un card cadoul sau să transferi banii în PayPal.

  5. Polycash - Make Money

    Polycash – Make Money

    Câștigă bani în timp ce răspunzi la întrebări zilnice și realizând sarcini simple, precum vizionarea de videoclipuri. Obține bonusuri zilnice, răspunde la întrebări și completează o mulțime de alte oferte pentru a obține punctele. Invită-ți prietenii și vei primit puncte bonus.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android
Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android

Capacitatea de a accesa și controla un computer de la distanță folosind un dispozitiv Android nu este doar o comoditate, ci o necesitate pentru mulți profesioniști și utilizatori obișnuiți. Fie că este vorba de asistență tehnică, accesarea fișierelor de la birou de pe dispozi…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…