Cele mai bune aplicații pentru a câștiga bani pe Android

Atunci când te uiți la telefonul tău, probabil că te gândești cum vei mai cheltui bani cu el, în loc să te gândești cum ai putea face bani. Probabil doar abonamentul te costă o mică sumă de bani în fiecare lună. Din fericire, există noi medote de a face bani prin aplicații cu ajutorul telefonului tău mobil.

În acest articol îți prezentăm care sunt aceste aplicații și cum le poți folosi pentru a face bani!

 1. Freelancer® - Talent & Jobs

  Freelancer® – Talent & Jobs

  Freelancer este o aplicație în care deși nu faci bani online instant, vei găsi job-uri freelance pentru a câștiga bani în plus. Angajatorii au proiecte, iar freelancerii vin cu propuneri. La final, vei fi angajat dacă te potrivești cu nevoile angajatorului.

 2. Appcasher

  Appcasher

  Dacă îți place să testezi mereu noi aplicații această este aplicația potrivită pentru tine. Cu aplicația AppCasher vei primi credit pentru instalarea și utilizarea aplicațiilor. Creditul poate fi transformat în carduri cadou pentru cumpărăturile de pe Amazon, iTunes sau chiar bani cash pe PayPal.

 3. MintCoins (Make / Earn Money)

  MintCoins (Make / Earn Money)

  MintCoins îți oferă de a câștiga monede virtuale prin descărcarea de noi aplicații, vizionarea de videoclipuri, completarea de sondaje și crearea de conturi noi. Odată ce ai ajuns la 1$ poți trimite banii în contul de PayPal. 


 4. GrabPoints - Free Gift Cards

  GrabPoints – Free Gift Cards

  Cu această aplicație vei putea câștiga bani și carduri cadou prin completarea de sondaje, vizionarea de videoclipuri, încercând noi aplicații și multe altele! Odată ce ai ajuns la un anumit număr de puncte poți alege un card cadoul sau să transferi banii în PayPal.

 5. Polycash - Make Money

  Polycash – Make Money

  Câștigă bani în timp ce răspunzi la întrebări zilnice și realizând sarcini simple, precum vizionarea de videoclipuri. Obține bonusuri zilnice, răspunde la întrebări și completează o mulțime de alte oferte pentru a obține punctele. Invită-ți prietenii și vei primit puncte bonus.

Cum ieși de pe un grup de WhatsApp fără să știe nimeni
Cum ieși de pe un grup de WhatsApp fără să știe nimeni

Deși grupurile de WhatsApp sunt locuri excelente pentru a conversa cu familia, cu prietenii sau cu colegii, situația se poate schimba rapid. Pot deveni locuri toxice, în care membrii pot fi abuzați sau discuțiile se pot îndrepta spre subiecte nu tocmai plăcute. Câteodată, chi…

Cum creezi imagini live pe telefonul cu Android
Cum creezi imagini live pe telefonul cu Android

Imaginile live (live photos) sunt prezente de ceva vreme pe telefoanele cu iOS. Aceste imagini sunt, de fapt, fragmente mici de clipuri video pe care telefonul le salvează înainte și după fiecare fotografie. Atunci când acestea sunt unite, imaginea va arăta mișcarea. Au apăru…

Cum arhivezi conversațiile de pe WhatsApp pentru a le ascunde
Cum arhivezi conversațiile de pe WhatsApp pentru a le ascunde

WhatsApp a lansat o nouă opțiune la care a lucrat mai bine de doi ani:  arhivarea permanentă a mesajelor. Momentan această funcție nouă se găsește doar în WhatsApp Beta, aplicația de test. Noua funcție are rolul de a clasa și de a trece pe silent toate conversațiile pe care l…

Cele mai bune alternative la Slack pentru lucru în echipă
Cele mai bune alternative la Slack pentru lucru în echipă

La locul de muncă este esențial ca toată lumea implicată în proiecte să comunice nestingherit. De aceea, este necesar ca orice formă de comunicare să fie extinsă și pe telefonul cu Android. De obicei, se folosește Slack, o aplicație care încorporează, practic, spații virtuale…