Cele mai bune jocuri din Septembrie 2016: Island Experiment , FIFA Mobile Football

Imagine de la Cele mai bune jocuri din Septembrie 2016: Island Experiment , FIFA Mobile Football

Știm că te-ai plictisit de jocurile de pe telefonul tău și ai vrea să încerci ceva nou. Cele mai noi și mai bune jocuri lansate în luna Septembrie, vin acum pentru tine în această listă.
Alege jocul potrivit ție, încearcă-l și spune-ne părerea ta într-un comentariu!

  1. Little Big City 2

    Little Big City 2

    Ajută un primar ambiţios să dezvolte o metropolă, construind clădiri unice şi futuriste, care ar trebui să atragă în special rezidenţii. Scopul este de a acumula suficienţi bani pentru a dezvolta oraşul şi mai ales pentru a-i satisface pe cetățeni.

  2. Mine Quest 2 - Mining RPG

    Mine Quest 2 – Mining RPG

    Explorează o mină în căutarea de pietre preţioase, în timp ce distrugi monştrii care locuiesc în ea! Modul de joc este un amestec de acţiune şi RPG, în care trebuie să utilizezi diferite unelte precum târnăcoape și arme. Atunci întâlnești un monstru, doar loveşte-l cu uneltele de mai multe ori.

  3. Island Experiment

    Island Experiment

    Island Experiment este un joc de aventură în care trebuie să ajuți copii pierduți să supraviețuiască pe o insulă părăsită și misterioasă. Dezvoltă insula, crește mâncare și descoperă toate secretele insulei, printre care se numără peșterile enigmatice și situri arheologice.

  4. Troll Face Quest Video Games

    Troll Face Quest Video Games

    Încearcă cea mai nouă ediție a jocului Troll Face Quest. Întră într-o lume nebună, fără sens, în care vei crede că ai înnebunit. Înceacă să rămâi concentrat în timp ce parcurgi cele 30 de nivele pentru a câștiga jocul!

  5. FIFA Mobile Football

    FIFA Mobile Football

    În noul joc FIFA vei putea construi și gestiona propria echipă de fotbal, cu actualizări zilnice ale aplicației. Fie că ești un veteran al jocului sau nu ai jucat niciodată, jocul este potrivit pentru toată lumea, fiind optimizat pentru dispozitivele mobile.

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android
Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…

Cele mai bune jocuri de biliard pentru telefonul cu Android
Cele mai bune jocuri de biliard pentru telefonul cu Android

Bine ați venit în lumea fascinantă a jocurilor de biliard pentru Android, unde precizia, strategia și divertismentul se întâlnesc într-o experiență virtuală captivantă. Indiferent dacă sunteți un entuziast al biliardului sau un jucător ocazional, această listă cuprinde cele m…