Cele mai captivante 5 jocuri cu curse de mașini

Dacă ești pasionat de viteză, dar mașinile adevărate sunt prea scumpe, ți-am pregătit o listă cu cele mai bune aplicații care îți vor pompa adrenalina și te vor distra în mod gratuit.

Imagine 2 de la Cele mai captivante 5 jocuri cu curse de mașini

Am selectat cinci, dar există multe jocuri de curse ce merită jucate. Dă o privire și sigur vei găsi ceva pe plac.

 1. Asphalt 8: Airborne

  Asphalt 8: Airborne

  În Asphalt 8: Airborne poți executa cascadorii aeriene dinamice, la mare viteză într-o experiență intensă propulsată de un motor de nou-nouț! Poți alege desemenea dintre mult de 95 de mașini, cum ar fi Lamborghini, Bugatti, Ferrari și multe altele.

 2. Real Racing 3

  Real Racing 3

  Real Racing 3 duce jocurile de curse la un alt nivel datorită realismului său. Concurează împotriva altor jucători din lume într-una dintre diferitele piese de curse disponibile în joc. Alege mașina, pista și tipul de cursă pentru a începe concursul.

 3. Driving Zone: Japan

  Driving Zone: Japan

  Distrează-te cu un simulator de condus care îţi oferă cele mai captivante maşini ale constructorilor de automobile japonezi. Trebuie să conduci la viteză maximă, pe un drum cu două sensuri şi să te fereşti de celalte maşini.

 4. Earn to Die 2

  Earn to Die 2

  Acesta este un joc de curse ce se desfasoară în două dimensiuni, în care trebuie să conduci prin peisaje infestate de zombie care trebuie să îi omori. Trebuie să depăsesti obstacole pentru a cumpăra combustibil și îmbunătățiri pentru a ajunge la destinația finală.

 5. Driving School 2016

  Driving School 2016

  Foloseşte-ţi abilităţile de conducere pentru a încerca să conduci autoturisme, camioane şi autobuze pe toate tipurile de rute şi peisaje, cum ar fi oraşe, munţi sau deşert. Accelerează pentru a încerca să obţii mai multă experienţă şi să câştigi monede cu care poţi cumpără alte vehicule.

Cele mai bune alternative ale jocului Minecraft pentru Android
Cele mai bune alternative ale jocului Minecraft pentru Android

Minecraft este un joc foarte popular între tineri. Mai mult de 126 de milioane de utilizatori au ales să exploreze și să construiască în universul acestui joc de origine suedeză. Însă dacă te-ai săturat de acesta și dorești să explorezi și alte jocuri pentru Android, dar vrei…

Cele mai bune jocuri match-three pentru Android
Cele mai bune jocuri match-three pentru Android

Cu un joc pe Android te poți bucura de relaxare și deconectare. Sau poți face timpul să treacă mai ușor atunci când aștepți ceva și te plictisești. În jocurile match-three trebuie să conectezi trei simboluri identice pentru a le elimina de pe tablă. Acest tip de jocuri pentru…