Cele mai bune 5 jocuri arcade pentru Android

Pentru o perioadă lungă jocurile arcade au fost cele mai populare din lume, exemple în acest sens fiind Angry Birds, Fruit Ninga sau Doodle Jump. Aceastea sunt cunoscute pentru timpul de joc scurt, provocările consistente și gameplay-ul simplu.

Aici am pregătit o listă cu cele mai bune jocuri arcade disponibile pentru dispozitivele Android. Spune-ne în comentarii ce alte jocuri crezi că ar merita să fie în aceast listă!
  1. Asphalt 8: Airborne

    Asphalt 8: Airborne

    Cea mai bună serie de jocuri de curse arcade aduce Asphalt 8: Airborne! Poți executa cascadorii aeriene, la mare viteză într-o experiență intensă! Poți alege dintre 95 de mașini, cum ar fi Lamborghini, Bugatti, Ferrari și multe altele.

  2. BADLAND

    BADLAND

    BADLAND este un joc plin de acțiune în care trebuie să controlezi o creatură mică și rotundă. Trebuie să scapi de capcane și afli care este cauza atâtor de multe daune în împărăția ta. Există mai multe capcane la care e nevoie să fi atent pentru a trece peste ele.

  3. Crossy Road

    Crossy Road

    Evită traficul în timp ce îți ghidezi caracterul peste drumuri, șine de tren și peste râuri. Scopul acestui joc este de a ajunge cât mai departe posibil, fără a fi lovit. Glisează degetul în direcția dorită și acesta va sari peste un spațiu corespunzător.

  4. Geometry Wars 3: Dimensions

    Geometry Wars 3: Dimensions

    Trebuie să controlezi un dron pentru a trage în clădiri și pentru a ucide toți inamicii, pe măsură ce te deplasezi într-un mediu 3D și eviți gloanțele. Trebuie să completezi obiective diferite, cu apariția a diverși noi dușmani și nivel de dificultate în creștere.

  5. Sky Force Reloaded

    Sky Force Reloaded

    Pilotează un avion şi luptă împotriva altor avioane, elicoptere şi duşmani. În plus trebuie să te fereşti de împuşcături în timp ce încerci să salvezi civili. Datorită acestui lucru vei putea obţine upgrade-uri mai puternice pentru personaje şi arme.

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android
Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…