Premier League & La Liga : Cele mai bune aplicații pentru a-ți urmări echipele preferate

Campionatele de fotbal, Premier League și La Liga, încep pe data de 13 August și respectiv 19 August.
În acest articol ți-am pregătit o listă cu cele mai aplicații, care te vor ajuta să urmărești cele mai recente eventimente din meciuri din Premier League, La Liga și inclusiv Campionatul României.
  1. FlashScore Livescore

    FlashScore Livescore

    FlashScore este aplicația preferată de fanii fotbalului, mulțumită conținutului care se actualizează în mod continuu, cu scorurile meciurilor, goluri și clasament.

  2. Forza Fotbal

    Forza Fotbal

    Urmăreşte sute de ligi de fotbal din întreaga lume, cu rezultate în timp real! Poţi urmări mai mult de 420 de ligi din întreaga lume. În plus, poţi ţine evidenţa statisticilor relevante din meciuri, cum ar fi goluri, cornere, faulturi, clasamente, etc.

  3. Onefootball

    Onefootball

    Această aplicație oferă programe și actualizări despre turneele de fotbal în timp util. Știri și comentarii de la ligile de top. Imagini și clipuri video cu cele mai bune momente și cei mai buni jucători în acțiune.

  4. SofaScore Scoruri Rezultate

    SofaScore Scoruri Rezultate

    Urmăreşte rezultatele evenimentelor sportive majore în timp real. Rezultatele live sunt afişate pentru competiţiile naţionale şi internaţionale, în 15 sporturi, inclusiv: fotbal, tenis, volei, fotbal şi hochei pe gheaţă.

  5. La Liga TV – Official

    La Liga TV – Official

    Aplicaţia Liga TV – Official te va ţine informat cu privire la cele mai recente noutăţi din lumea fotbalului spaniol din prima şi a două divizie. Uită-te la meciuri live şi primeşte rezumatele video, şi nu pierde ultimele noutăţi despre echipa ta favorită din liga spaniolă de fotbal.

Cum faci un playlist pe TikTok pentru a crește vizualizările
Cum faci un playlist pe TikTok pentru a crește vizualizările

TikTok este o platformă populară pentru crearea și distribuirea de conținut video, iar organizarea acestui conținut într-un mod accesibil poate contribui semnificativ la creșterea vizualizărilor. O modalitate excelentă de a face acest lucru este prin crearea de playlisturi pe…

Cum descarci clipuri video din canale Telegram private
Cum descarci clipuri video din canale Telegram private

Telegram este o platformă populară pentru distribuirea de conținut video prin intermediul canalelor. Cu toate acestea, unii creatori restricționează descărcarea și redirecționarea conținutului postat, făcând dificilă salvarea videoclipurilor. Dacă vrei să descarci un video di…

Ce trebuie să faci când nu funcționează Telegram
Ce trebuie să faci când nu funcționează Telegram

Telegram este o aplicație populară pentru mesagerie instant, dar uneori poate întâmpina probleme de funcționare. Dacă te confrunți cu dificultăți în utilizarea aplicației, există câteva metode simple prin care poți încerca să rezolvi problema. Iată un ghid pas cu pas pentru a…