Cele mai bune 5 jocuri cu realitate augmentată precum Pokémon Go

Imagine de la Cele mai bune 5 jocuri cu realitate augmentată precum Pokémon Go

Realitatea augmentată este o inovație uimitoare pentru jocurile Android. Jocul Pokémon Go ne-a arătat cum această caracteristică poate fi folosită în acest sens.

În această listă, îți vom prezenta cele mai bune jocuri cu realitate augmentată disponibile pentru dispozitivul tău Android.

 1. Ingress

  Ingress

  Acesta este un joc în care trebuie să explorezi două realități: viața reală și interfața de joc. Trebuie să te plimbi pe străzile din oraș adunand energie pentru a face față dusmanilor din lumea virtuală. Finalizand obiectivele vei câștiga puncte care pot fi utilizate pentru bonusuri.

 2. SpecTrek

  SpecTrek

  SpecTrek este un joc care folosește locația și GPS-ul pentru a urmări fenomenele paranormale. Jocul este disponibil pentru toate vârstele, și pe lângă joc vei avea acces la statistici, recorduri și multe altele.

 3. Zombies, Run! (Free)

  Zombies, Run! (Free)

  Zombie, Run! este printre primele jocuri care a folosit realitatea augmentată ca și platformă de joc. Premisa jocului este extrem de simplă. Ești înconjurat de zombie virtuali și trebuie să fugi pentru a scăpa de ei.

 4. Toyota 86 AR

  Toyota 86 AR

  Testează-ți abilitățile de conducere în acest joc cu realitate augmentată. Lansează aplicația și îndreaptă camera spre marker pentru a aduce noul Toyota 86 la viață! Exersează și intră la secțiunea video pentru a afla cum poți crea propriul clip. 

 5. Parallel Kingdom MMO

  Parallel Kingdom MMO

  Acest joc este bazat pe locația ta și MMORPG. Te vei plimba și vei distruge monștri, în timp ce completezi diferite misiuni. Jocul conține 40 de nivele și opțiune pentru multi-player și chat-room. Deasemenea, jocul suportă șase limbi diferite și jucători din 100 de țări.

Cele mai bune jocuri dress-up Android pentru pasionații de modă
Cele mai bune jocuri dress-up Android pentru pasionații de modă

Dacă ești pasionat de ținute fabuloase, coafuri elegante și accesorii strălucitoare, atunci vei fi cu siguranță încântat de aceste jocurile de modă. De la organizarea nunților de vis, la crearea propriului avatar fashion, până la strălucirea pe covorul roșu al Hollywood-ului,…