Cele mai bune aplicații din Iulie 2016

Fie că ești în vacanța, la lucru sau la facultate, actualizează-ți dispozitivul cu ele mai bune aplicații și bucură-te de vară!

Aruncă o privire peste lista de mai jos și încercă cele mai grozave aplicații ale lunii.
  1. 360 Battery Plus - Power Saver

    360 Battery Plus – Power Saver

    Cu acest instrument vei putea extinde durată de viață a bateriei tale, prevenind consumul aplicațiilor de pe fundal și al hardware-ului pentru a se asigura că dispozitivul tău este în stare optimă.

  2. Chestionare Auto DRPCIV

    Chestionare Auto DRPCIV

    De la chestionare auto până la indicatoare auto, aplicația „Chestionare Auto DRPCIV” se prezinta ca și o soluție complet adaptată la anul 2016 pentru viitori șoferi, și asigură un ajutor în obținerea permisului de conducere.

  3. Summer GO Keyboard Theme

    Summer GO Keyboard Theme

    Această aplicație este inspirată de zilele calde de vară şi îţi permite să dai o notă unică telefonului, cu peste 800 de emoji, care pot fi utilizaţi în toate aplicaţiile și imagini de înaltă calitate.

  4. Video

    Video

    Această aplicație este un mod ușor de a crea, edita și partaja videoclipuri muzicale, slideshow-uri și povești cu poze, videoclipuri și muzică licențiată, care le poți posta pe Facebook, Instagram, Messenger, Youtube și alte rețele de socializare.

  5. Rawr Messenger: 3D Avatar Chat

    Rawr Messenger: 3D Avatar Chat

    Rawr Messenger aduce un nou concept pentru mesajele tale. Crează un avatar 3D și alege să îți îmbrățișezi prietenii, să dansați și multe altele. Alătură-te comunității și privește cum mesajele tale iau viață.

Cum cumperi coins pe TikTok, pas cu pas
Cum cumperi coins pe TikTok, pas cu pas

TikTok este o platformă gratuită unde poți încărca și viziona videoclipuri scurte, poți face live și poți întâlni oameni cu aceleași interese. Deși este gratuită, aplicația are propria sa monedă virtuală, cunoscută sub numele de TikTok Coins. Aceste monede pot fi folosite pen…

Cum vezi ora exactă la care un mesaj Telegram a fost citit
Cum vezi ora exactă la care un mesaj Telegram a fost citit

Telegram este una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie, fiind o alternativă puternică la WhatsApp. Mulți utilizatori nu știu însă că pot vedea ora exactă la care un mesaj trimis a fost citit de către destinatar. Acest lucru poate fi foarte util dacă vrei să știi, d…

Cum faci un playlist pe TikTok pentru a crește vizualizările
Cum faci un playlist pe TikTok pentru a crește vizualizările

TikTok este o platformă populară pentru crearea și distribuirea de conținut video, iar organizarea acestui conținut într-un mod accesibil poate contribui semnificativ la creșterea vizualizărilor. O modalitate excelentă de a face acest lucru este prin crearea de playlisturi pe…

Cum descarci clipuri video din canale Telegram private
Cum descarci clipuri video din canale Telegram private

Telegram este o platformă populară pentru distribuirea de conținut video prin intermediul canalelor. Cu toate acestea, unii creatori restricționează descărcarea și redirecționarea conținutului postat, făcând dificilă salvarea videoclipurilor. Dacă vrei să descarci un video di…