Cele mai bune jocuri din Iulie 2016

Bucură-te de cele mai noi și mai bune jocuri apărute pe piața Android din această lună.

Alege jocul potrivit ție, fie că preferi jocurile de acține sau de puzzle, și înveselește-ți zilele de vară cu o aplicație uimitoare.

 1. Pokémon GO

  Pokémon GO

  Aventurează-te dincolo de lumea reală şi încearcă să devii un adevărat antrenor Pokémon, astfel încât să-ţi poţi extinde colecţia de Pokemoni şi să lupţi. O hartă îţi va arata locaţia pokémonilor, şi mulţumită efectul de realitate augmentată, poţi vedea pokémonii în lumea reală.

 2. diep.io

  diep.io

  De la creatorii jocului Agar.io, a fost dezvoltat acest nou joc pentru Android. Actualizează-ți tancul cu diverse caracteristici și abilități și împușcă alți jucători pentru a ajunge în top.

   
 3. Card Wars Kingdom

  Card Wars Kingdom

  Asambleză o echipă de creaturi uimitoare și luptă pentru glorie în acest joc! Poți juca în rolul lui Finn, Jake, BMO, Prințesa Bubblegum, Marceline, LSP sau mulți alți, fiecare erou având cărți cu caracteristici speciale.

 4. Talking Tom Gold Run

  Talking Tom Gold Run

  Dacă ești un fan al jocurilor cu pisicile Talking Tom și Angela atunci cu siguranță vei vrea să încerci acest joc. În acest joc ai fost jefuit și trebuie să alergi după hoț pentru a-ți recupera aurul. Pe măsură ce îți recuperezi aurul vei putea să îți construiești casa de vis.

 5. Hollywood Paradise

  Hollywood Paradise

  Începe-ți cariera de producător de film cu cel mai bun simulator de pe Google Play. Acțiunea jocului se petrece în Hollywood, unde tu deți propriul studiou în care vei putea angaja directori, actori, editori, pentru a realiza un film care merită un premiu Oscar.

Cele mai bune jocuri dress-up Android pentru pasionații de modă
Cele mai bune jocuri dress-up Android pentru pasionații de modă

Dacă ești pasionat de ținute fabuloase, coafuri elegante și accesorii strălucitoare, atunci vei fi cu siguranță încântat de aceste jocurile de modă. De la organizarea nunților de vis, la crearea propriului avatar fashion, până la strălucirea pe covorul roșu al Hollywood-ului,…