Cele mai bune 5 aplicații de streaming pentru Android: Împarte-ți experiențele

Tuturor ne place să comunicăm cu persoanele apropiate sau cu oameni noi.

Aici am alcătuit o listă cu cele mai bune aplicații pentru live streaming, din care poți alege preferata ta!
 1. Periscope

  Periscope

  Periscope este aplicația oficială de la Twitter pentru a vizualiza videoclipuri în direct și îți permite de asemenea și ție să transmiți conținut video în direct către toată lumea prin intermediul smartphone-ului.

 2. Meerkat

  Meerkat

  Meerkat îți permite să distribui conținut video în direct către toți urmăritorii de pe Twitter. Doar apasă pe Stream și vei transmite live. Deasemenea vei primi notificări când cineva face o transmisie în direct.

 3. Livestream

  Livestream

  Cu aplicația Livestream poți căuta, explora și transmite conținut online. Explorează evenimente de la sute de oameni din întreaga lume din întreaga lume. Poți urmări prietenii și alte conturi preferate pentru a primi notificări când transmit pe Facebook, Twitter, Livestream sau orice alt site.

 4. Facebook

  Facebook

  Aplicația Facebook are o nouă extensie numită Facebook Live. Pentru a activa opțiunea, doar apasă pe „La ce te gândești?” și selectează icoana pentru Video Live. Poți scrie o scurtă descriere și selecta audiența, iar în timpul transmisiei vei vedea numărul de urmăritori și comentarii în timp real. La final, transmirea rămâne pe timeline-ul tău.

 5. YouNow: Live Stream Video Chat

  YouNow: Live Stream Video Chat

  Cu aplicația YouNow poți interacționa cu alți utlizatori și să te conectezi cu audiența ta! Distrează-te făcând selfie-uri, trimițând cadouri și creând momente. Explorează platforma și găsește creatori, artiști, muzicieni și personalitățile tale preferate. 

Cum să dezactivezi istoricul de linkuri pe Instagram
Cum să dezactivezi istoricul de linkuri pe Instagram

Instagram îți permite să vezi toate site-urile pe care le-ai vizitat recent în aplicație, ceea ce poate fi util când vrei să recuperezi un link de produs pe care ai apăsat în timp ce navigai prin platformă. Pentru a profita de acest lucru, trebuie să activezi funcția de istor…

Cum să ștergi un repost pe TikTok
Cum să ștergi un repost pe TikTok

TikTok oferă mai multe opțiuni pentru a partaja un videoclip popular cu alții. Un astfel de truc este capacitatea de a reposta un videoclip cu o singură atingere. TikTok a plasat opțiunea Repost în meniul de share, iar datorită proximității butonului față de alte pictograme s…

Cum primești codul de verificare WhatsApp prin email
Cum primești codul de verificare WhatsApp prin email

WhatsApp a continuat să îmbunătățească platforma pentru siguranța și securitatea utilizatorilor săi. Serviciul de mesagerie a suportat conversații criptate end-to-end și backup-uri criptate pentru o lungă perioadă, dar din motive de securitate online, aceste măsuri nu sunt su…