Aceștia sunt câștigătorii premilor Google Play

 

google-play-awards-2016

Astăzi aflăm cele zece aplicații și jocuri Android câștigătoare ale primei ediții Google Play Awards!

Aplicația pentru design interior Houzz este cea mai bună aplicație Android a anului, fiind prima să câștige acest premiul, deoarece în timp ce în anii precedenți, compania a alcătuit doar o listă de „Best of”. Google a selectat câte 5 nominalizați pentru fiecare dintre cele 10 categorii.

Aceștia sunt premianții:

  1. Houzz Interior Design Ideas

    Houzz Interior Design Ideas

    Cea mai bună aplicație. Houzz oferă o mulțime de idei pentru renovarea și redecorarea casei tale. Aplicația conține milioane de fotografii cu interioare și exterioare de case pentru inspirație.

  2. WAM - World Around Me

    WAM – World Around Me

    Cel mai bun Early Adopter. Această aplicație este un mod unic de a găsi locuri folositoare din jurul tău, precum restaurante, bancomate, stații de autobuz și multe altele folosind camera foto a telefonului tău.

  3. Thinkrolls 2

    Thinkrolls 2

    Cea mai bună aplicație pentru familie. Thinkrolls 2 este un joc de puzzle ideal pentru copii de peste 3 ani. Jocul conține peste 100 de niveluri care devin din ce în ce mai complexe, păstrând interesul copiilor.

  4. Pokémon Shuffle Mobile

    Pokémon Shuffle Mobile

    Cel mai global. Pokémon Mobile Shuffle este un puzzle distractiv, care combină strategia și distracția pentru jucătorii de toate vârstele. Jucătorul trebuie să alinieze monștrii de același fel pentru a câștiga bătălii.

  5. Clash Royale

    Clash Royale

    Cel mai bun joc. În jocul Clash Royal trebuie să distrugi turnurile şi trupele inamicilor în luptă, folosind o colecţie de cărţi puternice cu dragoni, prinţese sau soldaţi pe care le poţi extinde ori de câte ori ai câştigat.

  6. NYT VR

    NYT VR

    Cel mai inovativ. Această aplicație folosește realitatea virtuală pentru a aduce cititorilor în mijlocul știrilor globaleNew York Times te pune în centrul evenimentelor redate de jurnaliști printr-o nouă experiență video.

  7. Robinhood

    Robinhood

    Cel mai bun design material. Robinhood este o aplicație gratuită care permite utilizatorilor să achiziționeze și să vândă stocuri în mod gratuit! Vizualizează datele de piață în timp real și fă achiziții cu doar câteva apăsări.

  8. Alphabear English word game

    Alphabear English word game

    Cea mai bună aplicație indie. Alphabear este un puzzle original de cuvinte în care scri folosind literele de pe ecran. De fiecare dată când folosești litere adiacente apare ursulețul, iar cu cât folosești mai multe litere, cu atât crește mai mare.

  9. Table Tennis Touch

    Table Tennis Touch

    Cea mai bună utilizare de servicii Google Play. Dacă ești un fan al tenisului, atunci trebuie să încerci această aplicație. Jocul conține grafică uimitoare, controale intuitive, gameplay realist și multiple moduri de joc. 

  10. Hopper - Airfare Predictions

    Hopper – Airfare Predictions

    Cel mai bun Startup. Cu Hopper vei economisii până la 40% la următorul zbor, aplicația analizând sute de prețuri zilnic, preconizând cum vor fluctua prețurile, trimițând o notificare cu cel mai ieftin bilet.

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android
Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…

Cele mai bune jocuri de biliard pentru telefonul cu Android
Cele mai bune jocuri de biliard pentru telefonul cu Android

Bine ați venit în lumea fascinantă a jocurilor de biliard pentru Android, unde precizia, strategia și divertismentul se întâlnesc într-o experiență virtuală captivantă. Indiferent dacă sunteți un entuziast al biliardului sau un jucător ocazional, această listă cuprinde cele m…